Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου – Πρωτέας Βούλας στο ΕΑΚ
Ολυμπιακός Βόλου – Πρωτέας Βούλας  στο ΕΑΚ

Ολυμπιακός Βόλου – Πρωτέας Βούλας στο ΕΑΚ

  Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου  2018 και 12.00 στο Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Πρωτέα Βούλας  για τη 11η   και τελευταία αγωνιστική του Α΄ Γύρου , του πρωταθλήματος της   Γυναικών .

Ο αγώνας για την ομάδα του Ολυμπιακού είναι καθοριστικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος , δεδομένου ότι  τα περιθώρια έχουν στενέψει. Η ομάδα πρέπει να κατακτήσει τη νίκη σ΄ αυτόν τον αγώνα καθώς και στους άλλους δύο με Παναθλητικό εντός έδρας , την επόμενη Κυριακή 21 Ιανουαρίου και με Παναθηναϊκό εκτός έδρας στις 27 Ιανουαρίου .

Ο  προπονητής Μιχάλης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος συνεχίζουν την τους με τα συνήθη προτα μικροτραυματισμών και αναμένεται να έχουν όλες τις παίκτριες στη διάθεσή τους .

 Όπως καθιερώθηκε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και σε συνεργασία με την εκ των  χορηγών  μας , γνωστή εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ ΑΕ , πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα δίνονται προϊόντα στους φιλάθλους , προσφορά της εταιρείας , την όποια και ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για , και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας . Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD  θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο , γι΄αυτούς ,  χώρο .

Στον αγώνα , όπως και σε όλους τους αγώνες , τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών , έχουν κληθεί τα των ακαδημιών , που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα .

Η καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια και στους προπονητές τους , ενισχύοντάς τα , βοηθώντας την ομάδα να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση