Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου – Παναθλητικός Θεσ. για το κύπελλο Ελλάδας
Ολυμπιακός Βόλου – Παναθλητικός  Θεσ. για το κύπελλο Ελλάδας

Ολυμπιακός Βόλου – Παναθλητικός Θεσ. για το κύπελλο Ελλάδας

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017 και 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθλητικό Θεσσαλονίκης για το κύπελλο Ελλάδας.

Ο θα είναι τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας που σχεδιάστηκε το καλοκαίρι και δουλεύει από τις 23 Αυγούστου προκειμένου ο Μιχάλης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος, μαζί με τις αθλήτριες να πετύχουν τους στόχους της ομάδας, παίζοντας παράλληλα και ελκυστικό μπάσκετ.

Όλες οι παίκτριες είναι στη διάθεση του προπονητή, ενώ σήμερα Πέμπτη θα δοθεί αγώνας ς, στη Λάρισα, με την Ολύμπια, σε ανταπόδοση του φιλικού της προηγούμενης εβδομάδας αλλά και για να πάρουν παιχνίδια οι αθλήτριες τεστάροντας τις δυνάμεις τους.

Στον αγώνα γίνονται ενέργειες να είναι στη διάθεση του προπονητικού team και η νεοαποκτηθείσα αμερικανίδα ώστε το ρόστερ να είναι πλήρες.

Στον αγώνα οι αθλήτριες θα αγωνιστούν με την κόκκινη .

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συασταθούν στα κορίτσια και στους προπονητές τους, ενισχύοντάς τα, βοηθώντας δε και τη Διοικούσα Επιτροπή στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση