Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός την Κυριακή στο ΕΑΚ
Ολυμπιακός Βόλου –  Παναθηναϊκός την Κυριακή στο ΕΑΚ

Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός την Κυριακή στο ΕΑΚ

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Βόλου με τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 υναικών.

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα , όπου χάθηκε σημαντική ευκαιρία για τη πρώτη νίκη της ομάδας , οι γυναίκες του Ολυμπιακού Βόλου υποδέχονται τον Παναθηναϊκό , με τη μεγάλη ιστορία και στο γυναικείο .

Η νίκη για την ομάδα  είναι μονόδρομος και ως τέτοια τη βλέπουν τόσο ο προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος  όσο και οι αθλήτριες .

Όλες οι παίκτριες είναι στη διάθεση του προπονητή , ενώ οι  Νίκη Ζέρβα και  Ραφαέλα Σουλτάνη , ακολουθούν πρόγραμμα ς εγκεκριμένο από το γιατρό της ομάδας , ορθοπεδικό ιώργο Βαβέτση και εκτελεσμένο από το φυσιοθεραπευτή Κώστα Καίδη και θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην προπόνηση της Παρασκευής .

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 και 3 για γυναίκες , φοιτητές και ές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας . Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD  θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο , γι΄αυτούς ,  χώρο .

Στον αγώνα , όπως και σε όλους τους αγώνες , τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών , έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών , που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα .

Πριν την έναρξη του αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του θανόντα αστυνομικού Χρήστου Γκόλια, ο οποίος εν ζωή είχε υπηρεσία στους αγώνες της ομάδας.

Η καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στα κορίτσια  και στους τους , ενισχύοντάς τα , βοηθώντας δε και τη στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση