Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου – Νέοι Αθλητές Νίκης στο ΕΑΚ Βόλου
Ολυμπιακός Βόλου – Νέοι Αθλητές  Νίκης στο  ΕΑΚ Βόλου

Ολυμπιακός Βόλου – Νέοι Αθλητές Νίκης στο ΕΑΚ Βόλου

Το τελευταίο αγώνα της για την κανονική περίοδο δίνει η του Ολυμπιακού , το Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 και ώρα 19.30 , στο Κλειστό υμναστήριο του ΕΑΚ , απέναντι στην νεανική ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης για το πρωτάθλημα της .

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλοι οι θα διεξαχθούν στις 19.30 θέλοντας η ΕΣΚΑΘ να διατηρήσει το αξιόπιστο του πρωταθλήματος . Εκείνο φυσικά που δεν έπραξε με τους της τελευταίας αγωνιστικής του Α΄ ύρου και τώρα διακυβεύει και το κύρος και την αξιοπιστία , για την οποία κόπτεται .

Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας , Μιχάλης και Μάριος Μπορίνος , είναι έτοιμοι να προσθέσουν ακόμη μια νίκη απέναντι σε μια πολύ ελπιδοφόρα ομάδα και θα αναμένουν το αποτέλεσμα ΝΙΚΗΣ – Γ.Σ ΒΟΛΟΥ για να δούν αν θα συνεχίσουν τη προσπάθεια τους στα PLAY OFFS . Στον αγώνα δεν θα δώσει το παρών ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος αλλά θα επιστρέψει ο Κωνσταντίνος Τελλίδης.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί του φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στην ομάδα , να τους χειροκροτήσουν για τις μέχρι τώρα επιτυχίες τους και να τους δώσουν ώθηση για τους επερχόμε αγώνες ώστε στο τέλος του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός Βόλου, εφόσον όλα κυλήσουν φυσιολογικά, να διεκδικήσει και να κατακτήσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση