Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ολυμπιακός Βόλου – Νέοι Αθλητές Νίκης στο ΕΑΚ Βόλου
Ολυμπιακός Βόλου – Νέοι Αθλητές  Νίκης στο  ΕΑΚ Βόλου

Ολυμπιακός Βόλου – Νέοι Αθλητές Νίκης στο ΕΑΚ Βόλου

Το τελευταίο αγώνα της για την κανονική περίοδο δίνει η του Ολυμπιακού , το Σάββατο 25 Μαρτίου και ώρα 19.30 , στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ , απέναντι στην νεανική ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης για το της .

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 19.30 θέλοντας η ΕΣΚΑΘ να διατηρήσει το αξιόπιστο του πρωταθλήματος . Εκείνο φυσικά που δεν έπραξε με τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του Α΄ Γύρου και τώρα διακυβεύει και το κύρος και την αξιοπιστία , για την οποία κόπτεται .

Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας , Μιχάλης και Μάριος Μπορίνος , είναι έτοιμοι να προσθέσουν ακόμη μια απέναντι σε μια πολύ ελπιδοφόρα ομάδα και θα αναμένουν το αποτέλεσμα ΝΙΚΗΣ – Γ.Σ ΒΟΛΟΥ για να δούν αν θα συνεχίσουν τη προσπάθεια τους στα PLAY OFFS . Στον αγώνα δεν θα δώσει το παρών ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος αλλά θα επιστρέψει ο Κωνσταντίνος Τελλίδης.

Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί του φιλάθλους της ομάδας να συμπαρασταθούν στην ομάδα , να τους χειροκροτήσουν για τις μέχρι τώρα επιτυχίες τους και να τους δώσουν ώθηση για τους επερχόμενους αγώνες ώστε στο τέλος του πρωταθλήματος ο , εφόσον όλα κυλήσουν φυσιολογικά, να διεκδικήσει και να κατακτήσει την άνοδο στη Γ΄ κατηγορία .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επαγγελματική εκπαίδευση με αμειβόμενη πρακτική άσκηση στις Σχολές του ΟΑΕΔ #ΣχολέςΟΑΕΔ - https://t.co/suaDBmaLN7 -

  • Συνελήφθη με κάνναβη στο Βόλο #ινδικήκάνναβη - https://t.co/Xv7ae0rfX2 -

  • #λέμβος βυθίστηκε στην Αλόννησο  #λέμβος - https://t.co/DgwuYoEltx -

"Αλιεύοντας" την είδηση