Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου – Κεραυνός Λάρισας στο ΕΑΚ
Ολυμπιακός Βόλου – Κεραυνός Λάρισας στο ΕΑΚ

Ολυμπιακός Βόλου – Κεραυνός Λάρισας στο ΕΑΚ

  Τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ  υποδέχεται η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου , στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β΄ Γύρου του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ , το Σάββατο 27  Ιανουαρίου  2018  και ώρα 17.00 , στο Κλειστό Γυμναστήριο του .

Μετά την άνετη νίκη επί της ς  , ο   Βόλου  ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ομάδα του Κεραυνού Λάρισας με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη διατήρηση αφενός του αήττητου αφετέρου την παραμονή στη κορυφή .

Ο  προπονητής Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα , έχουν όλους τους στη διάθεσή τους και είναι έτοιμοι ώστε να συνεχίσουν να παίζουν όμορφο κατακτώντας παράλληλα τη νίκη .

Πριν την έναρξη του αγώνα , μετά από αποδοχή του αιτήματος της Διοικούσας Επιτροπής από την ΕΣΚΑΘ , θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρόσφατα αποβιώσαντος παλαιμάχου καλαθοσφαιριστή του Συλλόγου , Σταύρου Προμυριώτη .

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους  να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο , να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών , να τους δώσουν ώθηση με τις φωνές και το χειροκρότημά τους  και  όλοι μαζί να πανηγυρίσουν ακόμη μια νίκη που θα  τους φέρει ένα σκαλί ακόμη πιο κοντά στο στόχο.

Στον αγώνα  θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση  5   και 3 για , φοιτητές και ές άνω των 15 ετών  για την ενίσχυση των τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση