Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΣ ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΣ ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΑΣ ΙΩΝΑΣ ΒΟΛΟΥ

Τον ΑΣ ΙΩΝΑ ΒΟΛΟΥ υποδέχεται η ανδρική ομάδα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ , το Σάββατο 25 Νοεμβρίου  2017 και ώρα 17.00 , στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.

 

Μετά την άνετη νίκη επί του ΓΣ Βόλου, η οποία, σε συνάρτηση με την ήττα του Σπάρτακου ς από το Διμήνι,  έφερε τους ερυθρόλευκους μόνους πρώτους στη κορυφή.

 

Ο Ολυμπιακός  του Βόλου  ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ομάδα του Ίωνα με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη διατήρηση αφενός του αήττητου αφετέρου την παραμονή στη κορυφή .

 

Ο  προπονητής Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης  θα έχουν απόντα τον Γιώργο Παρασκευά , που θα βρίσκεται εκτός Βόλου και τον Νίκο Τσαπράζη, ο οποίος τραυματίστηκε στο , στον αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος με τη Σκιάθο και θα υποβληθεί σε εγχείριση .

Η των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εύχεται στο Νίκο Τσαπράζη ταχεία ανάρρωση και στους αγωνιστικούς χώρους .

Η των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους  να προσέλθουν στο κλειστό , να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών , να τους δώσουν ώθηση με τις φωνές και το χειροκρότημά τους  και  όλοι μαζί να πανηγυρίσουν ακόμη μια νίκη που θα τους φέρει ένα σκαλί ακόμη πιο κοντά στο στόχο.

Στον αγώνα  θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση  5  και 3 για , φοιτητές και άνω των 15 ετών  για την ενίσχυση των τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση