Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου-Γυμναστικός στο ΕΑΚ
Ολυμπιακός Βόλου-Γυμναστικός στο ΕΑΚ

Ολυμπιακός Βόλου-Γυμναστικός στο ΕΑΚ

Με το παιχνίδι απέναντι στον  ΓΣ Βόλου , το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου  2018  και 17.00 στο , για το , συνεχίζεται η προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Oλυμπιακού  για την κατάληψη της πρώτης θέσης και τη διατήρηση του αήττητου στον όμιλο .

Ο   Γιώργος Βλις και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης συνεχίζουν εντατικά τη προετοιμασία για τον αγώνα στον οποίο δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Δημήτρη Καραθάνο, ο οποίος έπαθε θλάση και θα μείνει εκτός αγώνων για τουλάχιστον δύο εβδομάδες .

Στον αγώνα  θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση  5   και 3 για , φοιτητές και ές άνω των 15 ετών  για την ενίσχυση των τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας .

Η Δ.Ε. αναφέρει: “Καλούμε τους φιλάθλους μας να ενισχύσουν την ομάδα μας στον αγώνα . Δεν  είναι σωστό οι αθλητές μας να αγωνίζονται μπροστά σε άδειες κερκίδες παρότι , μαζί με τους προπονητές τους , ήδη έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το κύπελλο ΕΣΚΑΘ , να παίζουν  όμορφο μπάσκετ και να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα και στους δύο ομίλους” .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση