Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου – ΓΣ Νίκαιας
Ολυμπιακός Βόλου – ΓΣ Νίκαιας

Ολυμπιακός Βόλου – ΓΣ Νίκαιας

ια την 1η αγωνιστική στο πρωτάθλημα

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 19.00 στο Κλειστό υμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου ανοίγει η αυλαία για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου , στο πρωτάθλημα , με τον αγώνα απέναντι στο ΓΣ ας για την 1η αγωνιστική.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος . Από τον αγώνα θα λείψει μόνο ο αρχηγός της ομάδας Κώστας Αλεξίου λόγω του τραυματισμού του στο χέρι. Έτσι στη διάθεση του προπονητή Φώνη Μαυρομιχάλη και του συνεργάτη του Κώστα Καραγιώργη, για να επιλέξουν την τελική δωδεκάδα, θα είναι οι: Αναστασόπουλος Λεωνίδας, Αχριάνης Σωτήρης, Βλαστάριδης Αλέξανδρος, Γεωργίου Θωμάς, Θέος Νίκος, Καραγεώργος Θωμάς, Καραθάνος Δημήτριος, Καφάσης Ζήσης, Λουλούδης Αλέξανδρος, Μπαμπάνης Νικόλαος, Παρασκευάς Γιώργος, Σκαμάγκας ς και Τελλίδης Κωνσταντίνος.

Η διοικούσα επιτροπή καλεί του φιλάθλους της ομάδας να συασταθούν στην έναρξη του πρωταθλήματος , που πάντα κρύβει παγίδες, ώστε τα παιδιά να ξεκινήσουν νικηφόρα το φετεινό μαραθώνιο. Είναι η στιγμή που ο πρέπει να δείξει τη δύναμή του και δύναμή του είναι οι χιλιάδες οπαδοί του.

Είναι ο καιρός που οι άνθρωποι της διοικούσας επιτροπής θα νοιώσουν την αγάπη και την ανταπόκριση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας για τις προσπάθειες που καταβάλλουν ώστε και το ανδρικό τμήμα του Συλλόγου να φύγει από την αφάνεια των τοπικών κατηγοριών.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος εύχεται σε όλους τους εμπλεκομένους με αυτό (ομάδες, παίκτες, προπονητές, διαιτητές, κριτές, παράγοντες ) καλή επιτυχία και ευόδωση των στόχων τους, καθώς και καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική ομάδα, που θα αγωνισθεί την Κυριακή στη Λάρισα με τον Απόλλωνα , για τη 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση