Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου – BC Αγριάς/Μεταμόρφωση
Ολυμπιακός Βόλου – BC Αγριάς/Μεταμόρφωση

Ολυμπιακός Βόλου – BC Αγριάς/Μεταμόρφωση

  Την ομάδα του BC Αγριάς  πρώην Μεταμόρφωση Βόλου , φιλοξενεί η στο πλαίσιο των υποχρεώσεών της  για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της , το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 16.00 στο ΕΑΚ Βόλου .

Η ομάδα , μετά τις 5 συνεχείς νίκες θέλει να διευρύνει το «σερί» της και να παραμείνει μόνη πρώτη στη κορυφή του πρωταθλήματος της .

Ο  προπονητής Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης  δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα , έχουν όλους τους στη διάθεσή τους και είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απ του αγώνα . Μοναδικός απόντας ο ίκος Τσιαπράζης που τραυματίστηκε στον πρόσθιο χιαστό  και θα εγχειριστεί  ενώ μόνιμος απόντας ο Κώστας Κολιός που φοιτητικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να παρακολουθεί τις εκδηλώσεις της ομάδας .

Ο Βόλου θέλει και μπορεί να παίζει όμορφο μπάσκετ , εξασφαλίζοντας παράλληλα  τις νίκες , προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος,αλλά για να γίνει αυτό έχει ανάγκη την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας, οι οποίοι έως τώρα δεν έχουν ανταποκριθεί .

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους  να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο , να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών, να τους δώσουν ώθηση  και  όλοι μαζί να πανηγυρίσουν ακόμη μια νίκη .

Στον αγώνα  θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση  5 ευρώ  και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών  για την ενίσχυση των τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα .

Την Τετάρτη όλη η ομάδα και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής δείπνησαν στη ταβέρνα  Α+Β της οικογένειας του Αλέκου Σαρακατσάνου , στη Μακρυνίτσα .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση