Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου – ΑΟ Καλαμπάκας για το κύπελλο ανδρών ΕΣΚΑΘ
Ολυμπιακός Βόλου – ΑΟ Καλαμπάκας για το κύπελλο ανδρών ΕΣΚΑΘ

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΟ Καλαμπάκας για το κύπελλο ανδρών ΕΣΚΑΘ

Με τον ΑΟ Καλαμπάκας θα  αναμετρηθεί η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού , το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ , στο πλαίσιο του κυπέλλου   για τη φάση των 8 ομάδων  με μοναδικό στόχο τη νίκη και τη πρόκριση στο FINAL4 .

Ο προπονητής ο Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης  δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα αφού έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους και όλη την εβδομάδα δούλεψαν απρόσκοπτα για να είναι έτοιμοι στο αυριανό παιχνίδι ενώ θέλουν να κάνουν ακόμη μια ωραία εμφάνιση , όπως στο προηγούμενο παιχνίδι που κέρδισαν το Σπάρτακο ς με 90-70 .

Η ομάδα του ΑΟ Καλαμπάκας  έχει ενισχυθεί , αγωνίζεται στον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ όπου αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία της και ο αγώνας θα είναι μια πρόβα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ .

Η των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών και  όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στους αγώνες του Τουρνουά θα υπάρχει είσοδος 5 ευρώ  και 3 ευρώ για γυναίκες , και άνω των 15 ετών  για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση