Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΣ Ανάληψη για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ
Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΣ Ανάληψη για  το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ

Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΣ Ανάληψη για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ

 

Με την ΑΕΣ Ανάληψη  Βόλου ανοίγει η αυλαία των υποχρεώσεων της ομάδας του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 , την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 18.30 , μετά την αποδοχή του κοινού αιτήματος των δύο ομάδων.

 

Ο Ολυμπιακός  του Βόλου, μετά την πανηγυρική πρόκριση στις 4 ομάδες του Κυπέλλου ΕΣΚΑΘ είναι έτοιμος να μπει στη μάχη του πρωταθλήματος έχοντας ως στόχο στο τέλος της χρονιάς να είναι εκεί που αρμόζει στην του , στην κορυφή .

Ο   ιώργος Βλιώρας και ο συν του Παναγιώτης κουγκουτούδης  δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα , έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους και είναι έτοιμοι ώστε να αρχίσουν νικηφόρα το πρωτάθλημα , συνεχίζοντας παράλληλα και τις ωραίες εμφανίσεις.

Η των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο , να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών, να τους δώσουν ώθηση και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη, σηματοδοτώντας τους στόχους της ομάδας .

Στον αγώνα  θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση  5  και 3 για γυναίκες , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών  για την ενίσχυση των τμημάτων ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας .

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση