Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Bόλου – Φάρος Κερατσινίου στο ΕΑΚ
Ολυμπιακός Bόλου – Φάρος Κερατσινίου στο ΕΑΚ

Ολυμπιακός Bόλου – Φάρος Κερατσινίου στο ΕΑΚ

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου  2017 και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας του με τον Φάρο Κερατσινίου  για τη 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γυναικών.

Η αλλαγή ώρας έγινε μετά από αίτημα της ομάδας του Φάρου το οποίο έκανε αποδεκτό η γηπεδούχος ομάδα .

Μετά τους  δύο συνεχόμενους αγώνες  εκτός έδρας και την τελευταία ήττα από τον Κ , στις λεπτομέρειες  , με καλή εμφάνιση , διάθεση και πάθος , η γυναικεία ομάδα του ξαναεμφανίζεται μπροστά στους φιλάθλους , υποδεχόμενη τον Φάρο Κερατσινίου .

Ο αγώνας για την ομάδα  είναι δύσκολος μιας και ο Φάρος είναι η δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία , πίσω από τον Ολυμπιακό Πειραιώς , ενισχυμένη και με πολλές αθλήτριες απ΄αυτόν , αλλά η ομάδα   θα προσπαθήσει να δδικήσει τη νίκη  παροτρυνόμενη από τους φιλάθλους  .

Ο  προπονητής Μιχάλης Καπουρνιώτης και ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος συνεχίζουν την προετοιμασία τους με τα συνήθη προβλήματα (Ζέρβα – Σουλτάνη) , που όμως δεν θα σταθούν εμπόδιο για να αγωνιστούν οι αθλήτριες .

 

Στον αγώνα θα έχει παρουσία των αθλητών της ομάδας με καρότσι ΑΣ ΑΜΕΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ, στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας Ατόμων με Ειδικές ανάγκες , οι οποίοι  στο ημίχρονο του αγώνα θα δώσουν έναν ολιγόλεπτο αγώνα επίδειξης ενώ η ομάδα  θα βραβεύσει το Σύλλογο που προσπαθεί χρόνια τώρα να κρατά ζωντανό τον ειδικό αθλητισμό στη πόλη  με δεκάδες επιτυχίες σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο .

Όπως καθιερώθηκε από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και σε συνεργασία με τη χορηγό  , γνωστή εταιρεία αναψυκτικών , πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα δίνονται προϊόντα στους φιλάθλους , προσφορά της εταιρείας.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διάρκειας . Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας GOLD  θα εισέρχονται από την ίδια είσοδο αλλά θα ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων του Ολυμπιακού Βόλου προκειμένου να εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο , γι΄αυτούς ,  χώρο .

Στον αγώνα , όπως και σε όλους τους αγώνες , τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών , έχουν κληθεί τα παιδιά των ακαδημιών , που αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο χρώμα στην κερκίδα .

Η καλεί τους φιλάθλους της ομάδας  να συασταθούν στα κορίτσια και στους προπονητές τους , ενισχύοντάς τα , βοηθώντας δε και τη στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τη λειτουργία των ομάδων .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση