Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολοκληρώθηκε το “10th Winter Camp 2022” στο Πήλιο
Ολοκληρώθηκε το “10th Winter Camp 2022” στο Πήλιο

Ολοκληρώθηκε το “10th Winter Camp 2022” στο Πήλιο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 3ήμερο 11-12-13 Φεβρουαρίου το《10th Winter Camp 2022 》του Ελληνικού Shinkyokushinkai με την συμμετοχή 40 αθλητών και εκπαιδευτών στο πανέμορφο , βουνό των Κενταύρων .
Το χειμερινό καμπ διοργανώθηκε από τον αρχηγό εκπρόσωπο του Ελληνικού Shinkyokushinkai, Branch Chief WKO Shihan Κοσμίδη Γιώργο,5 Dan  Shinkyokushinkai και μέλος της διοικούσας ς του κλάδου άθλησης Body Contact της ΠΟΚ, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing.
Εκπαιδευτές, και μέλη από τα 11 Dojo  της Ένωσης του Ελληνικού Shinkyokushinkai συμμετείχαν  στο χειμερινό κάμπινγκ, ένας θεσμός που φέτος έκλεισε τα 10 του χρόνια και παρόλα τα αυστηρά υγειονομικά κατά της διασποράς covid,  στέφθηκε με απόλυτα οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία.
 Στο Winter camp, δίδαξαν οι Shihan Κοσμίδης  Γιώργος WKO Branch Chief και ο Shihan Μελικιάδης Οτάριο, επίσης WKO Branch Chief.
Κατά την διάρκεια του 3ημέρου σεμιναρίου δίδαξαν παραδοσιακό, αγωνιστικό Shinkyokushinkai, ενώ παρουσιάστηκε η νέα ύλη της WKO Παγκόσμιας Οργάνωσης Shinkyokushinkai για όλους τους βαθμούς Dan.
Συγχρόνως, ο Shihan Κοσμίδης Γιώργος διεθνής και ευρωπαϊκός διαιτητής κατηγορίας Α'  KATA – KOUMITE – Shinkyokushinkai πραγματοποίησε σεμινάριο διαιτησίας με τους κανονισμούς του κλάδου άθλησης της ΠΟΚ Body Contact.
Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν τις πρωινές ώρες στο χιονισμένο εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείο,ενώ οι απογευματινές στο κλειστό γήπεδο όπου η ένωση είχε τοποθετήσει το ειδικό ταταμι για να πραγματοποιηθούν κατάλληλα οι προπονήσεις των αθλητών.Στην παρουσίαση και διδασκαλία των αγωνιστικών τεχνικών επαφής full Contact,  βοήθησε σημαντικά ως παρτενέρ των Shihan, ο Sensei Φίλιππος Παπαγιαννίδης.
Την τελευταία ημέρα του Camp έγιναν εξετάσεις προαγωγής βαθμών Dan, όπου πέρασαν με επιτυχία στο 1o Dan ο Χατζηγεωργίου Ηλίας του συλλόγου Αριστοτέλης (), η Ιατροπούλου Βαρβάρα του συλλόγου “Μαχητής” (Άγρια Βόλου) και στο  3ο  dan Aγοραστάκης Μιχάλης και Διγαλάκης Μιχάλης του συλλόγου “Λέοντες” (Χανίων Κρήτης).
Οι εξεταζόμενοι μέσα σε ένα 3ωρο  έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους με υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό  επίπεδο και μαχητικό πνεύμα.Με την δυνατή παρουσία και άριστη εμφάνιση  κατάφεραν να αποδείξουν ότι σε όλα τα Dojo του Ελληνικού Shinkyokushinkai, γίνεται σοβαρή προσπάθεια να ανέβει το επίπεδο και η τεχνική κατάρτιση όλων των αθλητών και εκπαιδευτών.
 Οι δυο νέοι Sensei από την Κρήτη  ανέβηκαν στην ιεραρχία , δυο δάσκαλοι που απέδειξαν ότι όλα απαιτούν μεγάλη προσπάθεια, και υπευθυνότητα, αλλά σεβασμό και ήθος.
Το βράδυ στο sayonara party (αποχαιρετιστήριο επίσημο δείπνο) έγινε ο απολογισμός για τις χρονιές 2020-, όπου αναφέρθηκαν οι δραστηριότητες του Ελληνικού Shinkyokushinkai και βραβεύτηκαν οι με τις μεγαλύτερες επιτυχιες των δυο τελευταίων ετών. Πραγματοποιήθηκε και η κοπή πίτας για την νέα χρονιά. Απενεμήθηκαν επίσης αναμνηστικά μετάλλια,διπλώματα και σκουφάκια χορηγία της περιφέρειας σε όλους τους συμμετέχοντες της διοργάνωσης.
Παρευρέθηκαν,τίμησαν και βραβεύτηκαν για την παρουσία τους  η υφυπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Βόλου  Ζέρβας Ανδρέας.
Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας  Κολυνδρίνη Δωροθέα, καθώς δεν κατέστη δυνατή η παρουσία της.
Παρευρέθηκαν επίσης, ο αρχηγός εκπρόσωπος του Ελληνικού Shidokan καράτε και πρόεδρος της τοπικής ς Καράτε  Κεντρικής Ελλάδος Κατσούρας Τιμολέων,ο οποίος επέδωσε και αυτός τιμητική πλακέτα στον αρχηγό εκπρόσωπο του Ελληνικού Shinkyokushinkai Shihan Γιώργο Κοσμίδη.
Οι αξιωματικοί Ε.Α., ιπτάμενοι μηχανικοί της Αεροπορίας Στρατού Ψαχούλας Σπυρίδων και Ζωσιμάς Νικόλαος, μέλη του ΔΣ ( και γενικός γραμματέας) της Ακαδημίας Shinkyokushinkai Καράτε Βόλου.Ο νομικός σύμβουλος της Ένωσης του Ελληνικού Shinkyokushinkai, Τζαρτζάνης Βασίλειος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παραστεί.
Την επιμέλεια και οργάνωση του Camp ανέλαβε η γραμματέας της Ένωσης Sensei Κοσμίδου Βίκυ και η Κατερίνα Κοσμίδου.
Σημαντική η βοήθεια της Senpai Καρολίνας Κακαζιάνη στην προβολή του Winter camp αλλά και σε όλες τις διοργανώσεις του Ελληνικού Shinkyokushinkai.
Την ιατρική κάλυψη είχαν ο γιατρός ειδικός παθολόγος  Σωτηρόπουλος Αθανάσιος και η αξιωματικός νοσηλευτικής  Γιώτα Κοσμίδου.
Ο αρχηγός εκπρόσωπος Shihan Γιώργος Κοσμίδης, ο Branch Chief Shihan Οτάριο Μελικιάδης και η Sensei Βίκυ Κοσμίδου ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές και δασκάλους καθώς και τους γονείς των.
Ευχαριστούν την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Κολυνδρίνη Δωροθέα που πάντα βρίσκεται κοντά  την Ένωση του Ελληνικόυ Shinkyokushinkai σε κάθε της διοργάνωσης.
Επίσης, ευχαριστούν την διεύθυνσή του ξενοδοχείου για την φιλοξενία και το άριστο σέρβις, τους δασκάλους Sensei  Παπαγιαννίδη Φίλιππο, Κουφό Άγγελο, Αγοραστάκη Μιχάλη και Διγαλάκη Μιχάλη για την συμμετοχή και στήριξη της διοργάνωσης, η οποία είναι πλέον ένας θεσμός του πιο σκληρού στυλ επαφής.
Ευχαριστούν και τους εκπαιδευτές Παπαγιαννίδη Φίλιππο, Μπέλα Ανδρεανίδου, Καρολίνα Κακαζιάνη, Κουφό Άγγελο καθώς και τους αθλητές των συλλογών που βοήθησαν και  αγωνίστηκαν στο  ΚΟΥΜΙΤΕ των εξεταζόμενων.
 Τέλος, ευχαριστούν  και τους εκπαιδευτές  Καρολίνα Κακαζιάνη και Παναγιώτη Παιτήρη για την βοήθειά τους, στην μεταφορά και τοποθέτηση του αγωνιστικού  tatami.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση