Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Oλοκληρώθηκε το 1ο πασχαλινό τουρνουά μπάσκετ ‘φιλίας’
Oλοκληρώθηκε  το 1ο πασχαλινό τουρνουά μπάσκετ ‘φιλίας’

Oλοκληρώθηκε το 1ο πασχαλινό τουρνουά μπάσκετ ‘φιλίας’

 Ολοκληρώθηκε το 1ο Πασχαλινό ΦΙΛΙΑΣ 2018 που διοργανώθηκε με τεράστια από τον Ολυμπιακό . Για τρείς μέρες το του Βόλου κατακλύστηκε από παιδικές φωνές, παιδικά γέλια και δεκάδες γονείς που ήρθαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους.

Πάνω από 400 παιδιά γεννημένα τα έτη 2001-2010 έλα μέρος στο τουρνουά δίνοντας καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό, πάντα μέσα στα πλαίσια του ‘ευ αγωνίζεσθαι' ενώ μετά από κάθε αγώνα υπήρχε και η σχετική αναμνηστική φωτογραφία με τα παιδιά αγκαλιασμένα.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες των: , BC Volos , Γ.Σ. Αλμυρού, Ανάληψη  και Αιολικού.

Από την ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου συμμετείχαν 5 τμήματα και συγκεκριμένα οι Παίδες, οι Παμπαίδες, το Μίνι, η Ακαδημία και τα τζούνιορ).

Το είναι παιχνίδι, είναι διασκέδαση, είναι κοινωνικοποίηση και αυτό είναι το σλόγκαν των ιθυνόντων του του Ολυμπιακού Βόλου. Για αυτό το λόγο εξ αρχής είχε αποφασισθεί από τους διοργανωτές και όλους τους προπονητές να μην κρατηθεί σκορ σε κανένα παιχνίδι ενώ όλα τα παιδιά να έχουν ίδιο χρόνο συμμετοχής αφού δεν υπήρχε βαθμολογική κατάταξη.

Την όλη οργάνωση του τουρνουά είχε η Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ και ο υπεύθυνος των ακαδημιών Μιχάλης  Καπουρνιώτης μαζί με την προπονήτρια των τζούνιορ  Ραφαέλα Σουλτάνη και  με την συμβολή της αθλήτριας της γυναικείας ομάδας Άνα Ταντουρόφσκα.

Στον τελευταίο αγώνα του τουρνουά είχε “άρωμα” Α1 αφού η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού (στo πλαίσια της προετοιμασίας της) αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Μαγνησίας ομάδα παίδων της Ανάληψης σε ένα αγώνα που κατενθουσίασε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά αλλά και τους γονείς αφού είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά επαγγελματίες αθλήτριες(αγωνίσθηκαν και οι αμερικανίδες Andrews και Williams) που αγωνίζονται σε τόσο υψηλό επίπεδο, με τα παιδιά να σπεύδουν να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Οι αθλήτριες του Ολυμπιακού ξέφυγαν και αυτές από την ρουτίνα των προπονήσεων και κάλεσαν από την πλευρά τους όλες τις ακαδημίες και τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά να δώσουν το παρών την Κυριακή στις 14.00 όπου θα αντιμετωπίσουν σε ένα καθοριστικό παιχνίδι τον κυπελλούχο  ς Αθηναϊκό.

Όλες οι ομάδες ευχαριστήθηκαν αυτό το τριήμερο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις αρχές Ιουνίου όπου ετοιμάζεται από την ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου αντίστοιχο τουρνουά με ομάδες από όλη την Θεσσαλία.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση