Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαίδευση της Himera Sailing School
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαίδευση της Himera Sailing School

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαίδευση της Himera Sailing School

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακό, με διήμερο δι στην Ωρεούς Ευβοίας και συμμετοχή στους ‘Περίπλου Ν.Τρικέρων” περιελάμβανε το πρόγραμμα για τους κυβερνήτες της σχολής ιστιοπλοϊας.

Η πρώτη μέρα της ς για το τμήμα κυβερνώντων Α4/2015 περιελάμβανε ναυτιλία, χάραξη ς και χρήση GPS, καθώς και αγκυροβολία αρόδο στον Πύθο. Στη συνέχεια, ακολούθησε ενημέρωση, σχετικά με τους , αρμάτωμα σκάφους και εκκίνηση στις 2:30 το μεσημέρι με ελάχιστο αέρα, κάτι που συνεχίστηκε ως και το καβατζάρισμα των νήσων Μικρά. Από εκεί και μετά, ο αίολος άλλαξε διαθέσεις και έδωσε την δυνατότητα στο πλήρωμα να ευχαριστηθεί αλλά και να εξασκηθεί σε όλες τις πλεύσεις, περιπλέοντας το νησί , χάρη και στην του Δημήτρη Καπεταγιάννη και Αντώνη Τσαμπούρη, μελών της αγωνιστικής ομάδας της σχολής.

Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε με χειρισμούς λιμένος, όπου όλοι οι μαθητές πρυμνοδέτησαν με άγκυρα και πέρασαν από όλες τις θέσεις. Το μεσημεριανό φρεσκάρισμα στον Β.Ευβοϊκό έδωσε και πάλι την ευκαιρία στο πλήρωμα να τιμονέψει κ να τριμάρει το ως και τα Μικρά όπου ακολούθησε η δεύτερη αγκυροβολία αρόδο.Ενώ στη συνέχεια έγινε αναλυτική αναφορά στον τρόπο χρήσης και λειτουργίας του vhf/gmdss , φωνητικών και ψηφιακών κλήσεων και τελικός κατάπλου τον Βόλο,νωρίς το βράδυ με το πλήρωμα να νετάρει και να καθαρίζει το , ολοκληρώνοντας ένα ομολογουμένως γεμάτο διήμερο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση