Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαίδευση της Himera Sailing School
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαίδευση της Himera Sailing School

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εκπαίδευση της Himera Sailing School

Ένα γεμάτο Σαββατοκύριακό, με διήμερο ταξίδι στην Ωρεούς Ευβοίας και συμμετοχή στους ‘Περίπλου .Τρικέρων” περιελάμβανε το για τους κυβερνήτες της σχολής ιστιοπλοϊας.

Η πρώτη μέρα της εκπαίδευσης για το τμήμα κυβερνώντων 4/2015 περιελάμβανε ναυτιλία, χάραξη πορείας και χρήση GPS, καθώς και αγκυροβολία αρόδο στον Πύθο. Στη συνέχεια, ακολούθησε ενημέρωση, σχετικά με τους , αρμάτωμα σκάφους και εκκίνηση στις 2:30 το μεσημέρι με ελάχιστο αέρα, κάτι που συνεχίστηκε ως και το καβατζάρισμα των νήσων Μικρά. Από εκεί και μετά, ο αίολος άλλαξε διαθέσεις και έδωσε την δυνατότητα στο πλήρωμα να ευχαριστηθεί αλλά και να εξασκηθεί σε όλες τις πλεύσεις, περιπλέοντας το νησί , χάρη και στην βοήθεια του Δημήτρη Καπεταγιάννη και Αντώνη Τσαμπούρη, μελών της αγωνιστικής ομάδας της σχολής.

Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε με χειρισμούς λιμένος, όπου όλοι οι μαθητές πρυμνοδέτησαν με άγκυρα και πέρασαν από όλες τις θέσεις. Το μεσημεριανό φρεσκάρισμα στον Β.Ευβοϊκό έδωσε και πάλι την ευκαιρία στο πλήρωμα να τιμονέψει κ να τριμάρει το σκάφος ως και τα Μικρά όπου ακολούθησε η δεύτερη αγκυροβολία αρόδο.Ενώ στη συνέχεια έγινε αναλυτική αναφορά στον τρόπο χρήσης και λειτουργίας του vhf/gmdss , φωνητικών και ψηφιακών κλήσεων και τελικός κατάπλου τον Βόλο,νωρίς το βράδυ με το πλήρωμα να νετάρει και να καθαρίζει το σκάφος, ολοκληρώνοντας ένα ομολογουμένως γεμάτο διήμερο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση