Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του στίβου στα Χάνια
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του στίβου στα Χάνια

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του στίβου στα Χάνια

Με την συμμετοχή 25 αθλητών κι αθλητριών της αγωνιστικής ομάδας στίβου του .Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», ολοκληρώθηκε το προπονητικό διήμερο στα Χάνια Πηλίου, με στόχο την διαφορετικότητα της προπόνησης σε ένα υπέροχο φυσικό και την σύσφιξη των σχέσεων και της ομαδικότητας των αθλητών.

Η αποστολή, μετακινήθηκε με λεωφορείο με την συνοδεία των προπονητών: Παύλο Παρασκευόπουλο, Αποστόλη Βλαχάβα, Βάσω Κολλυμένου και Νίκο Πασχάλη.

Το περιλάμβανε προπόνηση στο όμορφο βουνό των Κενταύρων, καθώς και δραστηριότητες εντός του ξενοδοχείου ”Χάνι του Ζήση” που φιλοξένησε την αποστολή.

Στο πλευρό των αθλητών και προπονητών και τις δύο μέρες βρέθηκαν, ο έφορος του τμήματος στίβου και μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Γιώργος Τάκης κι ο υπεύθυνος οργάνωσης του τμήματος Χρόνης Βελέντζας, που παρουσίασαν στους αθλητές την νέα φετινή αγωνιστική τους εμφάνιση που θα φορούν σε όλους τους επίσημους αγώνες και τους ευχήθηκαν καλή συνέχεια στις προπονήσεις τους.

Με την άψογη συμπεριφορά των αθλητών, σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και την υπομονετικότητα των προπονητών, αλλά και στη στήριξη των κ.κ. Τάκη και Βελέντζα, ολοκληρώθηκε με μία ακόμη δραστηριότητα.

Το τμήμα, ευχαριστεί θερμά τόσο τους υπεύθυνους τους ξενοδοχείου «Χάνι του Ζήση» για τις που πρόσφεραν, όσο και τον οδηγό του λεωφορείου της αποστολής για την ασφαλή μετάβαση κι επιστροφή.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δράση ΟΝΝΕΔ Λάρισας, Καρδίτσας και Μαγνησίας για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2023 - https://t.co/rZGeGVLRhK… -

  • Κρατείται αλλοδαπός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας #προσβολήγενετήσιαςαξιοπρέπειας - https://t.co/OQPx7qRNqX -

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

"Αλιεύοντας" την είδηση