Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το σχολείο “Αμυντικών Αστυνομικών Τεχνικών”
Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το σχολείο “Αμυντικών Αστυνομικών Τεχνικών”

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το σχολείο “Αμυντικών Αστυνομικών Τεχνικών”

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το σχολείο “Αμυντικών Αστυνομικών Τεχνικών” του συστήματος DRCS (Directive Controlling Reacting System). Το διάρκειας μίας εβδομάδος διοργανώθηκε από τον παγκόσμιο εκπαιδευτικό οργανισμό DRCS και το τμήμα και πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Α.Σ “ΩΡΙΩΝΑ ΒΟΛΟΥ” (Ρ. Γερραίου 116β).

Συμμετείχαν εκπαιδευόμενοι από όλη την Ελλάδα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Βόλος – Λάρισα – Χίος) καθώς και οι εκπαιδευτές των τμημάτων αυτοάμυνας και Λάρισας, οι οποίοι και απέκτησαν και την πιστοποίηση ως εκπαιδευτές στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Η ύλη περιελάμβανε τεχνικές άμυνας σε άοπλη επίθεση, ένοπλη επίθεση, αφοπλισμούς όπλου – μαχαιριού, άμυνα με την χρήση αστυνομικής ράβδου, τεχνικές χειροπέδησης, συνοδείας, κλπ.

Με το πέρας του σεμιναρίου αποδόθηκαν πιστοποιήσεις στους επιτυχόντες συμμετέχοντες αναλόγως του επιπέδου γνώσεων και εκπαίδευσης.

Επίσης έγινε επίδοση του βαθμού εκπαιδευτή επιπέδου Α (Instructor Level A) στους εκπαιδευτές των τμημάτων αυτοάμυνας και Λάρισας, Πετμεζά Σταύρο και Τοζίδη Ιωάννη αντίστοιχα, οι οποίοι είναι οι πρώτοι που προάγονται στον συγκεκριμένο βαθμό παγκοσμίως.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών στο Κέντρο Μελισσοκομίας Θεσσαλίας - https://t.co/G718wkViMu… -

  • Έλεγχοι, πρόστιμα και λουκέτα στη Θεσσαλία #κορωνοπρόστιμα - https://t.co/EmgLykGJq3 -

  • Αυτοψία κυβερνητικού κλιμακίου στα έργα του Αλμυρού που ολοκληρώνονται ή προχωρούν #ΔΑλμυρού - https://t.co/z3kMvz1QNd -

"Αλιεύοντας" την είδηση