Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το σχολείο “Αμυντικών Αστυνομικών Τεχνικών”
Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το σχολείο “Αμυντικών Αστυνομικών Τεχνικών”

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το σχολείο “Αμυντικών Αστυνομικών Τεχνικών”

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το “Αμυντικών Αστυνομικών Τεχνικών” του συστήματος DRCS (Directive Controlling Reacting System). Το διάρκειας μίας εβδομάδος διοργανώθηκε από τον παγκόσμιο εκπαιδευτικό οργανισμό DRCS και το τμήμα DRCS και πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του .Σ “ΩΡΙΩΝΑ ΒΟΛΟΥ” (Ρ. Γερραίου 116β).

Συμμετείχαν εκπαιδευόμενοι από όλη την (Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Βόλος – ) καθώς και οι εκπαιδευτές των τμημάτων αυτοάμυνας DRCS και Λάρισας, οι οποίοι και απέκτησαν και την πιστοποίηση ως εκπαιδευτές στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Η ύλη περιελάμβανε τεχνικές άμυνας σε άοπλη επίθεση, ένοπλη επίθεση, αφοπλισμούς όπλου – μαχαιριού, άμυνα με την χρήση αστυνομικής ράβδου, τεχνικές χειροπέδησης, συνοδείας, κλπ.

Με το πέρας του σεμιναρίου αποδόθηκαν πιστοποιήσεις στους επιτυχόντες συμμετέχοντες αναλόγως του επιπέδου γνώσεων και εκπαίδευσης.

Επίσης έγινε επίδοση του βαθμού εκπαιδευτή επιπέδου (Instructor Level A) στους εκπαιδευτές των τμημάτων αυτοάμυνας DRCS Βόλου και Λάρισας, Πετμεζά Σταύρο και Τοζίδη Ιωάννη αντίστοιχα, οι οποίοι είναι οι πρώτοι που προάγονται στον συγκεκριμένο βαθμό παγκοσμίως.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αιφνίδιος θάνατος πεζοπόρου στο #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/n1IKx7MKdh -

  • Bεγγαλικά έξω από το Πανθεσσαλικό #βεγγαλικά - https://t.co/u7LrDL5Hmh -

  • Αιφνίδιος θάνατος Πολωνού πεζοπόρου στο Τρίκερι #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/YcWrWMgizE -

"Αλιεύοντας" την είδηση