Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ημερίδα τριάθλου της Νίκης Βόλου
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ημερίδα τριάθλου της Νίκης Βόλου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ημερίδα τριάθλου της Νίκης Βόλου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 25 οεμβρίου στο Πανθεσσαλικό , η τριάθλου ακαδημιών του τμήματος στίβου του .Σ.Β. «Η ΙΚΗ» για ηλικίες από προνήπια έως Ε' Δημοτικού.

Στην συμμετείχαν και παιδάκια από τον Γ.Σ. Τρικάλων και  ΖΕΥΣ Τρικάλων.

Στην ημερίδα, πήραν μέρος πάνω από 300 παιδάκια, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κι εξέπληξαν προπονητές και γονείς με τις επι τους, στην ταχύτητα, στο άλμα και στις ρίψεις.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και έφορος του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης, καλωσόρισε τις δύο ομάδες, εξήρε τη δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο κι ευχήθηκε από αυτές τις διοργανώσεις στο μέλλον να αναδειχθούν οι επόμενοι πρωταθλητές.

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και προπονητής της φοιτήτριας των και αθλήτριας της Νίκης Έφης Φλώρου, Δημήτρης Σούλας, ευχαρίστησε τον Σύλλογο για τη φιλοξενία κι ευχήθηκε αυτή η διοργάνωση να καθιερωθεί ως θεσμός.

Ο προπονητής στίβου ριπτικών αγωνισμάτων του ΖΕΥΣ Τρικάλων, με πλήθος διακρίσεων σε Πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο, Γιάννης Κοντονάσιος, ευχαρίστησε κι αυτός με τη σειρά του τον Σύλλογο για την φιλοξενία και τόνισε την ανάγκη ν' αγκαλιάσουμε τα παιδιά στο πρώτο τους ξεκίνημα και να πάρουνε τα οφέλη του αθλητισμού.

Να σημειωθεί ότι μετά το πέρας των αγωνισμάτων σε όλους τους αθληρές/τριες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Το τμήμα στίβου του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» ευχαριστεί τους προπονητές, Παύλο Παρασκευόπουλο, Απόστολο Βλαχάβα, Βάσω Κολλυμένου, Δήμητρα Αηδονίδου και Ελένη Σκουργιά, τους βοηθούς, τα μέλη της γραμματειακής υποστήριξης και φυσικά τους γονείς που συνέδραμαν ώστε να υλοποιηθεί επιτυχώς αυτή η διοργάνωση.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση