Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολοκληρώθηκε το «Αθλητικό Καλοκαίρι» στον Βόλο
Ολοκληρώθηκε το «Αθλητικό Καλοκαίρι» στον Βόλο

Ολοκληρώθηκε το «Αθλητικό Καλοκαίρι» στον Βόλο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε για 12η συνεχή χρονιά από την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ δήμου Βόλου το «Αθλητικό Καλοκαίρι».

Πρόκειται για ένα , το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τα παιδιά της πόλης, δίνοντας τους την ευκαιρία να συνδυάσουν αθλητισμό, παιχνίδι, ψυχαγωγία και δημιουργικότητα.

Σε διάρκεια δύο εβδομάδων, από το πρωί έως το μεσημέρι, οι μικροί πρωταγωνιστές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά σε αθλήματα που τυχόν δεν γνώριζαν ότι καλλιεργούνταν στο Βόλο από τοπικούς συλλόγους.

Τα αθλήματα που παρουσιάστηκαν στα παιδιά με την συμμετοχή των συλλογών και των καθηγητών ς Αγωγής της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ήταν τένις, , τζούντο, στίβος, παραδοσιακοί χοροί, πάλη, ιστιοπλοΐα, σκάκι, τάε κβοντό, κολύμβηση, ρυθμός & μουσική, , ποδηλασία, water polo, kids crossfit, roller ski, , τοξοβολία, χειροσφαίριση, κανόε, καγιάκ, κωπηλασία.

Εκτός από τα αθλήματα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις βιβλιοθήκες της πόλης ( την κεντρική η οποία βρίσκεται στο κτήριο Σπίρερ) & στην Νέα Ιωνία, (η οποία βρίσκεται Καραμπατζάκη-Αναπαύσεως) όπου παρακολούθησαν ένα σύνολο εκπαιδευτικών δράσεων σχετικά με το βιβλίο από το προσωπικό της Διεύθυνσης Αρχείων, Μουσείων και Βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ δήμου Βόλου.

Επίσης, τα παιδιά φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας στην . Εκεί τους δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσου το Flying Fox (εναέρια κεκλιμένη κατάβαση) το οποίο έστησε η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων. Περνώντας από την μια πλευρά του ποταμού στην άλλη διασκέδασαν με ασφάλεια μέσα σε ένα κατα περιβάλλον.

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ γνωρίζοντας την πολύτιμη προσφορά των αθλητικών σωματείων και με αίσθημα ευθύνης απέναντί τους ευχαριστεί για ακόμη μια χρόνια για το άριστο επίπεδο συνεργασίας με τα στελέχη της Διεύθυνσης. Αναλυτικά τα σωματεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ήταν: Όμιλος Φίλων Τζούντο, Γ.Σ. Νίκη Βόλου (water polo & στίβος), Ν.Ο.Β.Α. (ιστιοπλοΐα, κολύμβηση ,κανόε, καγιάκ, κωπηλασία) , Ολυμπιακός Βόλου (κολύμβηση & πάλη), Σκακιστική Ένωση Βόλου, Νικόμαχος Βόλου (Taekwondo), Α.Σ.Πήγασος Βόλου (Karate), Γυμναστική Ένωση Βόλου (ρυθμός & μουσική), Ο.Υ.Κ. Βόλου(κολύμβηση & water polo), Ε.Ο.Σ.Βόλου (roller ski), Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου( & τοξοβολία), Κένταυρος ς (χειροσφαίριση), Α.Σ.Β. Υδάτινος Κόσμος(κολύμβηση), Α.Ο.Δελφίνια Βόλου (κολύμβηση).

ô

αθλητικο καλοκαίρι

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση