Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολοκληρώθηκε το «Αθλητικό Καλοκαίρι» στον Βόλο
Ολοκληρώθηκε το «Αθλητικό Καλοκαίρι» στον Βόλο

Ολοκληρώθηκε το «Αθλητικό Καλοκαίρι» στον Βόλο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε για 12η συνεχή χρονιά από την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ δήμου Βόλου το πρόγραμμα «Αθλητικό Καλοκαίρι».

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα, το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τα παιδιά της πόλης, δίνοντας τους την ευκαιρία να συνδυάσουν αθλητισμό, παιχνίδι, ψυχαγωγία και δημιουργικότητα.

Σε διάρκεια δύο εβδομάδων, από το πρωί έως το μεσημέρι, οι μικροί πρωταγωνιστές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά σε αθλήματα που τυχόν δεν γνώριζαν ότι καλλιεργούνταν στο Βόλο από τοπικούς συλλόγους.

Τα αθλήματα που παρουσιάστηκαν στα παιδιά με την συμμετοχή των συλλογών και των καθηγητών Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ήταν τένις, μπάσκετ, τζούντο, στίβος, παραδοσιακοί χοροί, πάλη, ιστιοπλοΐα, σκάκι, τάε κβοντό, κολύμβηση, ρυθμός & μουσική, καράτε, ποδηλασία, water polo, kids crossfit, roller ski, σκοποβολή, τοξοβολία, χειροσφαίριση, κανόε, καγιάκ, κωπηλασία.

Εκτός από τα αθλήματα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις βιβλιοθήκες της πόλης ( την κεντρική η οποία βρίσκεται στο κτήριο Σπίρερ) & στην Νέα Ιωνία, (η οποία βρίσκεται -Αναπαύσεως) όπου παρακολούθησαν ένα σύνολο εκπαιδευτικών δράσεων σχετικά με το βιβλίο από το προσωπικό της Διεύθυνσης Αρχείων, Μουσείων και Βιβλιοθηκών του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ δήμου Βόλου.

Επίσης, τα παιδιά φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας στην Άλλη Μεριά. Εκεί τους δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσου το Flying Fox (εναέρια κεκλιμένη κατάβαση) το οποίο έστησε η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων. Περνώντας από την μια πλευρά του ποταμού στην άλλη διασκέδασαν με ασφάλεια μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.

Η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ γνωρίζοντας την πολύτιμη προσφορά των αθλητικών σωματείων και με αίσθημα ευθύνης απέναντί τους ευχαριστεί για ακόμη μια χρόνια για το άριστο επίπεδο συνεργασίας με τα στελέχη της Διεύθυνσης. Αναλυτικά τα σωματεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ήταν: Όμιλος Φίλων Τζούντο, Γ.Σ. Νίκη Βόλου (water polo & στίβος), Ν.Ο.Β.Α. (ιστιοπλοΐα, κολύμβηση ,κανόε, καγιάκ, κωπηλασία) , Ολυμπιακός Βόλου (κολύμβηση & πάλη), Σκακιστική Ένωση Βόλου, Νικόμαχος Βόλου (Taekwondo), Α.Σ.Πήγασος Βόλου (Karate), Γυμναστική Ένωση Βόλου (ρυθμός & μουσική), Ο.Υ.Κ. Βόλου(κολύμβηση & water polo), Ε.Ο.Σ.Βόλου (roller ski), Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου(σκοποβολή & τοξοβολία), Αγριάς (χειροσφαίριση), Α.Σ.Β. Υδάτινος Κόσμος(κολύμβηση), Α.Ο.Δελφίνια Βόλου (κολύμβηση).

ô

αθλητικο καλοκαίρι

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

  • Συνάντηση διευθύνοντος συμβούλου της ΟΛΒ Α.Ε. με τον Αιγύπτιο πρέσβη στην Ελλάδα - https://t.co/TpKkYnW7Xh… -

"Αλιεύοντας" την είδηση