Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολοκληρώθηκε το 1ο καμπ μπάσκετ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937
Ολοκληρώθηκε το 1ο καμπ μπάσκετ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937

Ολοκληρώθηκε το 1ο καμπ μπάσκετ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 25 Ιουνίου το 1ο που διοργάνωσε ο Α.Σ. 1937 στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος». Την 5η και τελευταία μέρα του καμπ πραγματοποιήθηκαν διάφορα διαγωνιστικά παιχνίδια, σε λέι-απ, ελεύθερες βολές και τρίποντα, ενώ έγιναν εσωτερικά διπλά, με τα παιδιά να χωρίζονται σε ομάδες και να χαίρονται και να απολαμβάνουν το παιχνίδι.

Ακολούθησαν οι απονομές και η τελετή λήξη του καμπ σε πανηγυρικό κλίμα, ενώ στα παιδιά μίλησε ο επικεφαλης της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ, Αλέξανδρος Μεταφτσής, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο καμπ, τα προέτρεψε να συνεχίσουν να ασχολούνται με το μπάσκετ, δίχως να παραμελούν τα μαθήματά τους. Τόνισε, πως ο μέσα από τη δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία τα τελευταία χρόνια, τόσο στα αγόρια, όσο και στα κορίτσια, στοχεύει στην ανάδειξη ταλέντων και τη στελέχωση της γυναικείας και ανδρικής ομάδας του συλλόγου με αθλητές από τα τμήματα υποδομής, στηριζόμενος στα δικά του παιδιά.

Το «παρών» έδωσαν και τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Απόστολος Έξαρχος, ιώργος Κουσιαρής, Ζάκος Σαχίνης , Κολιός Βαγγέλης καθώς και ο Απόστολος Κρεμαστάς, πρόεδρος του Α.Ο. Μεταμόρφωση, ο οποίος από φέτος θα ενισχύει με την παρουσία του τη διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο συλλόγων.

Επίσης, στα παιδιά μίλησε ο αντιπρόεδρος του ΔΟ-ΔΗΕ, προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και προπονητής της Ακαδημίας του συλλόγου, Μιχάλης Καπουρνιώτης.

Στο καμπ δίδαξαν οι καταξιωμένοι προπονητές Ιωάννα Ράμμου, Ελένη Παπαθανασίου και Κωνσταντίνος Μούτος, oι οποίοι ευχαρίστησαν τα παιδιά για την άψογη συμπεριφορά τους και την συνεργασία στη διάρκεια του πενθήμερου καμπ.

Όσον αφορά τους νικητές στα διαγωνιστικά παιχνίδια ήταν οι ακόλουθοι:

Μικρή κατηγορία: Λέι-απ και βολές Παναγιώτης Τζούμας.

Αγόρια μεγάλη κατηγορία: Τρίποντα Αλέξανδρος Αποστολάκης, λέι-απ Ανδρέας Ιωνάς, βολές ιώργος Τσούτσας.

Κορίτσια: Τρίποντα Κατερίνα Νούλα, λέι-απ Πετρίνα Κανελλοπούλου, βολές Ιωάννα Αρτεμισίου.
Ομάδες τουρνουά: 1. Clippers, 2. Lakers, 3. Bulls, 4. Warriors 5. Cavalliers, 6. Miami Hits.
Βραβεύτηκε, επίσης και η 10χρονη Κλεοπάτρα Κοντού, η οποία συμμετείχε σε όλες τις προπονήσεις της χρονιάς, χωρίς καμία απουσία.

Επίσης, ο Βόλου βράβευσε τους αριστούχους μαθητές και που συμμετείχαν στο καμπ, προτρέποντας με την κίνηση αυτή όλα τα παιδιά να δίνουν προτεραιότητα στις μαθητικές τους υποχρεώσεις και στην εξέλιξή τους στο χώρο της γνώσης .

Οι βραβευθέντες ήταν οι εξής: Χαβδούλας Κωνσταντίνος (20), Αποστολάκης Νικόλας (20), Λιόλιου Δέσποινα 19 και 14/15, Νάνου Κυριακή 19 και 13/15, Αποστολάκης Αλέξανδρος 19 και 10/15, Γρηγορίου Απόστολος 19 και 8/15, Σοφία Σπανού 19 και 7/15, Ειρήνη Γκανάτσιου 19 και 5/15.
Υποστηρικτές του καμπ ήταν η κα Ελευθερία Καρακάνα (Μηχανήματα Καρακάνα), το ΕΒΟΛ και ο πρόεδρός τους κ. Νικήτας Πρίντζος και τα νερά Θεώνη.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

"Αλιεύοντας" την είδηση