Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Βόλου – Παλαίμαχοι σε αγώνα μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό
Ολυμπιακός  Βόλου –  Παλαίμαχοι σε αγώνα μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό

Ολυμπιακός Βόλου – Παλαίμαχοι σε αγώνα μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό αγώνα επιφύλαξαν , στη λήξη του 2015 , η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και η ομάδα των Παλαιμάχων του Συλλόγου, αφού, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο (που οι δυνάμεις τους κρατούσαν) βρήκε τους Παλχους προηγούμενους με 45-42, ενώ το τελικό σκορ ήταν 96-77 για την ανδρική ομάδα του Συλλόγου .

Ο άνοιξε με κοινή φωτογραφία των δυο ομάδων και τελείωσε με τους παλιούς και τωρινούς αθλητές του Συλλόγου να φωνάζουν , αγκαλιασμένοι στο του γηπέδου, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ !!! , υπό τους ήχους της μουσικής του DJ Μάνθου Μπάντελη, ο οποίος κάλυψε αφιλοκερδώς την , ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά .

Ο κύριος σκοπός, της συλλογής τροφίμων μακράς διαρκείας, επιτεύχθηκε, αφού όλοι όσοι προσήλθαν στο κλειστό (εθελοντές, φίλαθλοι, διαιτητές, κριτές, παίκτες, παράγοντες) έφερναν και μια τσάντα με τρόφιμα, τα οποία τα συνέλεγαν τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας “Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας” και με της Διοίκησης του Συλλόγου, δια του προέδρου της Τσεκούρα Νίκου και των μελών της Διοικούσας επιτροπής , διατέθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

Ιδιαίτερη εντύπωση , που σχολιάστηκε ευμενώς από όλους τους παριστάμενους , ήταν η ομαδική παρουσία των παραγόντων της ς Βόλου (Τουτουντζόγλου , Μεικόπουλος Βασίλης και Αλέξανδρος , Καραγεωργόπουλος σταντίνος ) , που ήταν και η μοναδική άλλου συλλόγου , με ένα κουτί τρόφιμα , ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια μας .

Στο αγωνιστικό σκέλος :

Διαιτητές : Μαριτσούδης Δημήτρης – Μπουγλός Παναγιώτης – Αγαγιώτου Λαμπρινή

Κριτές : Μαντούδης Μπάμπης – Σακελλαροπούλου Σέβη- Καροτσάκης Δήμος

Ανδρική ομάδα Ολυμπιακού Βόλου (προπονητής Μαυρομιχάλης Φώνης)

Αχριάνης (2) , Βλήτσιος (14) , Καραθάνος (10) , Παρασκευάς (4) , Καραγεώργος (10), Κολιός (11), Καραρρήγας (17) , Αλεξίου (20) , Σερμέτης (8) .

Παλχοι Ολυμπιακού Βόλου (προπονητής Μυριντζής Αντώνης)

Σπύρος Γιαννίκος (7), Πρέκας Λάμπρος (9) , Παρασχάκης Αντώνης (6) , Τσιτσιγιάννης Χρήστος (2) , Βόντζος Δημήτρης (14) , Αυγερινός Απόστολος (4), Καλογερόπουλος Λευτέρης (17) , Βλιώρας Γιώργος (4) , Πρέκας Νίκος (4) , Τζούμας Λάμπρος (4) , Ξανθάς Αλέξης (2) και Χρυσοχού Κώστας (4) .

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο έφορος της Εθνικής Νέων Γυναικών , η οποία πραγματοποιεί camp ς στην πόλη Μακρής Ιωάννης και το μέλος της ΕΣΚΑΘ και της επιτροπής πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΟΚ Φραγκούλη Ευγενία .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση