Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ολυμπιακός Βόλου – Παλαίμαχοι σε αγώνα μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό
Ολυμπιακός  Βόλου –  Παλαίμαχοι σε αγώνα μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό

Ολυμπιακός Βόλου – Παλαίμαχοι σε αγώνα μπάσκετ για φιλανθρωπικό σκοπό

Ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό αγώνα επιφύλαξαν , στη λήξη του 2015 , η ανδρική του Ολυμπιακού Βόλου και η ομάδα των Παλαιμάχων του Συλλόγου, αφού, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο (που οι δυνάμεις τους κρατούσαν) βρήκε τους Παλαίμαχους προηγούμενους με 45-42, ενώ το τελικό σκορ ήταν 96-77 για την ανδρική ομάδα του Συλλόγου .

Ο αγώνας άνοιξε με κοινή των δυο ομάδων και τελείωσε με τους παλιούς και τωρινούς αθλητές του Συλλόγου να φωνάζουν , αγκαλιασμένοι στο κέντρο του γηπέδου, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ !!! , υπό τους ήχους της μουσικής του DJ Μάνθου Μπάντελη, ο οποίος κάλυψε αφιλοκερδώς την εκδήλωση, ανανεώνοντας το τους για την επόμενη χρονιά .

Ο κύριος σκοπός, της συλλογής τροφίμων μακράς διαρκείας, επιτεύχθηκε, αφού όλοι όσοι προσήλθαν στο κλειστό (, φίλαθλοι, διαιτητές, κριτές, παίκτες, παράγοντες) έφερναν και μια τσάντα με τρόφιμα, τα οποία τα συνέλεγαν τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας “” και με απόφαση της Διοίκησης του Συλλόγου, δια του προέδρου της Τσεκούρα Νίκου και των μελών της Διοικούσας επιτροπής , διατέθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

Ιδιαίτερη εντύπωση , που σχολιάστηκε ευμενώς από όλους τους παριστάμενους , ήταν η ομαδική παρουσία των παραγόντων της Νίκης Βόλου (Τουτουντζόγλου , Μεικόπουλος Βασίλης και Αλέξανδρος , Καραγεωργόπουλος Κωσταντίνος ) , που ήταν και η μοναδική άλλου συλλόγου , με ένα κουτί τρόφιμα , ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια μας .

Στο αγωνιστικό σκέλος :

Διαιτητές : Μαριτσούδης Δημήτρης – Μπουγλός Παναγιώτης – Αγαγιώτου Λαμπρινή

Κριτές : Μαντούδης Μπάμπης – Σακελλαροπούλου Σέβη- Καροτσάκης

Ανδρική ομάδα Ολυμπιακού Βόλου (προπονητής Μαυρομιχάλης Φώνης)

Αχριάνης (2) , Βλήτσιος (14) , Καραθάνος (10) , Παρασκευάς (4) , Καραγεώργος (10), Κολιός (11), Καραρρήγας (17) , (20) , Σερμέτης (8) .

Παλαίμαχοι Ολυμπιακού Βόλου (προπονητής Μυριντζής Αντώνης)

Σπύρος Γιαννίκος (7), Πρέκας Λάμπρος (9) , Παρασχάκης Αντώνης (6) , Τσιτσιγιάννης Χρήστος (2) , Βόντζος Δημήτρης (14) , Αυγερινός Απόστολος (4), Καλογερόπουλος Λευτέρης (17) , Βλιώρας Γιώργος (4) , Πρέκας Νίκος (4) , Τζούμας Λάμπρος (4) , Ξανθάς Αλέξης (2) και Χρυσοχού Κώστας (4) .

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο έφορος της Εθνικής Νέων Γυναικών , η οποία πραγματοποιεί camp προετοιμασίας στην πόλη Μακρής Ιωάννης και το μέλος της και της επιτροπής πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΟΚ Φραγκούλη Ευγενία .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύστημα sea track στις παράλιες του νησιού ζητά ο δήμαρχος Σκοπέλου #SeaTrack - https://t.co/19KvHRyF4e -

  • Επαγγελματική εκπαίδευση με αμειβόμενη πρακτική άσκηση στις Σχολές του ΟΑΕΔ #ΣχολέςΟΑΕΔ - https://t.co/suaDBmaLN7 -

  • Συνελήφθη με κάνναβη στο Βόλο #ινδικήκάνναβη - https://t.co/Xv7ae0rfX2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση