Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακός Bόλου – Γ.Σ Aλμυρού στο μπάσκετ ανδρών
Ολυμπιακός Bόλου –  Γ.Σ Aλμυρού στο μπάσκετ ανδρών

Ολυμπιακός Bόλου – Γ.Σ Aλμυρού στο μπάσκετ ανδρών

Με τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – Σ ΑΛΜΥΡΟΥ για το της Α1 ΕΣΚΑΘ ανδρών συνεχίζεται η προσπάθεια της ομάδας του Συλλόγου, το Σάββατο 19 Μαρτίου 2015 και 17. 00 στο Βόλου με την ομάδα του Αλμυρού (από τον οποίο είχε ηττηθεί στον αγώνα του πρώτου γύρου).

Ένας αγώνας που η νίκη θα φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της συμμετοχής στην τελική φάση του πρωταθλήματος .

H ομάδα προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον Αλμυρό, αντιμετωπίζοντας ιώσεις και μικροτραυματισμούς ενώ στα πλαίσια της προετοιμασίας της, για τους δύσκολους αγώνες που ακολουθούν, έδωσε αγώνα προετοιμασίας, στο
Βόλου, με τον Ερμή Αγιάς, ο όποιος είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της ΄ Εθνικής που συμμετέχει, αποκομίζοντας αγωνιστικά οφέλη.

Μια εβδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη μας 65-82 , με διαστάσεις θριάμβου, επί της ς Βόλου, που μας έφερε δυο βήματα από το στόχο της συμμετοχής μας στην τελική φάση του πρωταθλήματος, είναι ευκαιρία για τους φιλάθλους της ομάδας μας να χειροκροτήσουν και να επιβραβεύσουν τα παιδιά και να τους δώσουν ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια.

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου και η Διοίκηση του, καλούν τους φιλάθλους της ομάδας να συασταθούν στην προσπάθεια των αθλητών και του προπονητή Φώνη Μαυρομιχάλη, να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της ομάδας μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μια ακόμη νίκη.

Tέλος,τo Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ευχαριστεί ιδιαίτερα τους ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΡΗ και ΓΕΩΡΓΙΟ ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟ για την προσφορά αθλητικού υλικού στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ομάδας. Στέκονται πάντα αρωγοί στον Ολυμπιακό Βόλου .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση