Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ολυμπιακέ, ακούς;
Ολυμπιακέ, ακούς;

Ολυμπιακέ, ακούς;

Ο Κώστς Κραγεωργόπουλος σχολιάζει τα λεγόμενα Βαρούτσικου – Τόρη στη σημερινή συνέντευξη τύπου , τονίζει τις ατάκες τους που έκαναν το… “γκελ” στον κόσμο του Ολυμπιακού και στέκεται αποκλειστικά στο resume της υπόθεσης: Αν ο εγκαταλείψει, η ομάδα πεθαίνει.

Πολλά και… ρεαλιστικά ειπώθηκαν σήμερα από τους ισχυρούς της ΠΑΕ Βόλου. Μιλήσαν για την προσωπική τους ψυχολογικη κι οικονομική φθορά, για τις αμαρτίες του παρελθόντος και τις δυσβάσταχτες προσφυγές, για κάποια προσωπικά τους λάθη, στο πέρας των μηνών. Γεγονότα και που, αν μη τι άλλο, επηρεάζουν και το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, με την απογοητευτική της παρουσία στο πλέι οφ.

Παρ' όλα αυτά, δεν στάθηκαν μόνο σε αυτά. Αυτό θα ήταν το πιο εύκολο, σε μία προσπάθειά τους να αποποιηθούν των ευθυνών τους για την εικόνα που παρουσιάζουν οι ερυθρόλευκοι στο χορτάρι. Μίλησαν και για την περσινή χρονιά, που η ομάδα δεν διαλύθηκε, επειδή εκείνοι βγήκαν μπροστά. Μίλησαν για τριπλασιασμό του μπάτζετ που υπολόγιζαν στην αρχή της χρονιάς, προκειμένου να δδικήσει η ομάδα την άνοδο στη Superleague. Μίλησαν για την αγάπη τους για τον Ολυμπιακό και την επίτευξη του φετινού στόχου, που δεν ήταν άλλος από την είσοδο στα πλέι οφ.

Αυτά ο του Ολυμπιακού τα γνωρίζει και δεν τα ξεχνάει. Εκτιμά την προσπάθεια των δύο ανδρών, που πάλεψαν με νύχια και με δόντια να κρατηθεί η ομάδα και αυτήν τη χρονιά σε υψηλό επίπεδο.

Τί γίνεται από εδώ και πέρα, όμως; Φτάνουμε στο σημαντικότερο σημείο της συνέντευξης. Πού ήταν αυτός ο κόσμος φέτος; Ποια ήταν η συνεισφορά του Ολυμπιακού φιλάθλου, στην προσπάθεια της νέας ς; Βαρούτσικος και Τόρης μιλήσαν με αριθμούς: 14.000 εισιτήρια κόπηκαν όλη την φετινή αγωνιστική σεζόν, πλην των πλέι οφ και τα καθαρά από αυτά δεν ξεπέρασαν τις 13 χιλιάδες ευρώ. Απογοητευτική συγκομιδή για τη δυναμική των φιλάθλων του Ολυμπιακού, που όλοι μας θαυμάσαμε τα τελευταία χρόνια.

Ο Ολυμπιακός δεν πεθαίνει. Έρχεται μία νέα αγωνιστική σεζόν, που ρεαλιστικά θα είναι και πάλι στις υποψήφιες ομάδες για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της χώρας. Οι συνθήκες μπορεί να χαρακτηριστούν άσχημες (η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει αδειοδότηση για την κατηγορία), που ενδέχεται να γίνουν ευνοϊκότερες (νέοι συμπαίκτες στο διοικητικό κομμάτι, δίπλα σε Βαρούτσικο – Τόρη).

Το πόσο ευνοϊκές μπορούν να γίνουν, όμως, μόνο ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να το γνωρίζει. Τώρα η ομάδα τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Τώρα οφείλει να βγει μπροστά. Εξάλλου, το μήνυμα δόθηκε από τον ίδιο τον κύριο Βαρούτσικο: “Αν θέλει ο Ολυμπιακός να κάνει πρωταθλητισμό, πρέπει να έχει 2000 διαρκείας και σταθερά 3000 εισιτήρια αγώνα”.

Το ξεκίνημα επιβάλλεται να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο Ξενία…

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση