Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συνάντηση με γονείς παιδιών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού θα έχει ο Ερασιτέχνης
Συνάντηση με γονείς  παιδιών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού θα έχει ο Ερασιτέχνης

Συνάντηση με γονείς παιδιών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού θα έχει ο Ερασιτέχνης

Συνάντηση με τους που έχουν τα τους στις όλων των τμημάτων του Συλλόγου, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις δραστηριότητες του Συλλόγου, για τις ενέργειες που γίνονται για το ποδοσφαιρικό τμήμα, να τους προτρέψει να γραφτούν μέλη στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου και γενικά να ενεργοποιήσει όσους το δυνατόν περισσότερους απ΄ αυτούς .

Η θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 και 18.30 , στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “PARK” (ημιώροφος), ευγενική παραχώρηση του ιδιοκτήτη του Μίλτου Μουστακαλή, τον οποίο ευχαριστεί ιδιαίτερα το Δ.Σ του ερ. Ολυμπιακού Βόλου.

Στη συνάντηση θα παραστούν και οι προπονητές των τμημάτων ενώ θα προβληθεί ολιγόλεπτο VIDEO από τις δραστηριότητες όλων των τμημάτων του Συλλόγου.

Στον Σύλλογο αυτή τη στιγμή δραστηριοποιούνται πάνω από 600 , στα αθλήματα του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ, της κολύμβησης, του βόλεϊ, της και της πάλης – τζούντο.

Ήδη με μέριμνα των προπονητών μοιράζονται προσ στα παιδιά προκειμένου να ενημερώσουν τους τους για την αναγκαιότητα της παρουσίας τους .

Μόνο δυνατός και μαζικοποιημένος ο ερασιτέχνης Ολυμπιακό Βόλου μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον αθλητισμό της χς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση