Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Αγωνίζονται αύριο άνδρες και γυναίκες του Ολυμπιακού στο μπάσκετ
Αγωνίζονται αύριο άνδρες και γυναίκες του Ολυμπιακού στο μπάσκετ

Αγωνίζονται αύριο άνδρες και γυναίκες του Ολυμπιακού στο μπάσκετ

Με τους αγώνες ΑΕΣ ΑΝΑΛΗΨΗ- ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ για το Α1 ΕΣΚΑΘ ανδρών και ΟΛΥΜΠΙ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΚΕΩΝ για το της Α2 γυναικών συνεχίζεται η προσπάθεια των ομάδων του Συλλόγου.

Η ανδρική ομάδα θα αγωνιστεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 17. 00 στο Βόλου με την ομάδα της ς, επιχειρώντας να διευρύνει τις νίκες και να αναρριχηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας .

Η γυναικεία ομάδα αγωνίζεται την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 και  ώρα 12 . 00 στο Βόλου θέλοντας εκτός από τη νίκη και τη διαφορά των 7 πόντων έναντι του Παναθλητικού Συκεών Θεσσαλονίκης , αφού στον πρώτο αγώνα η ομάδα  είχε ηττηθεί με 59-53 , προκειμένου να πλησιάσει στην δεύτερη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Α1 Εθνική κατηγορία,περιμένοντας στραβοπάτημα του Παναθλητικού .

 

Η ερυθρόλευκη ομάδα είναι πανέτοιμη , οι τραυματισμοί έχουν υποχωρήσει και η τεχνική ηγεσία και οι αθλήτριες , προερχόμενες και από τη πολύ καλή εμφάνιση και νίκη στα Γιάννενα , είναι αποφασισμένες να συνεχίσουν με μια ακόμη νίκη προσφέροντας θέαμα και χαρά στους φιλάθλους  .

Να σημειωθεί , ότι ο Παναθλητικός την περσινή χρονιά δεν ήλθε να αγωνισθεί , την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος , με την ομάδα  , για το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών διότι αν νικούσε αυτός (Παναθλητικός ) , ο Ολυμπιακός Βόλου θα έπαιζε στα PLAY OFF με τον ΠΑΟΚ και οι ερυθρόλευκες  θα είχαν το πλεονέκτημα έδρας αφού είχαν  κερδίσει τελεσίδικα την ένσταση με τον ΠΑΟΚ , ο οποίος  μηδενίστηκε , λόγω έλλειψης γιατρού .

Η Διοικούσα του Ολυμπιακού Βόλου ζητά τη συάσταση των φιλάθλων της ομάδας , που θα αποτελέσει κίνητρο για τις αθλήτριες , τους αθλητές και τους   .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση