Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Στη Γ΄ Εθνική ερασιτεχνική κατηγορία ο Ολυμπιακός;
Στη Γ΄ Εθνική ερασιτεχνική  κατηγορία ο Ολυμπιακός;

Στη Γ΄ Εθνική ερασιτεχνική κατηγορία ο Ολυμπιακός;

Μια ευχάριστη είδηση αποτελεί για τον Ολυμπιακό Βόλου η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας της ΕΠΟ στον Εργοτέλη , ο οποίος είχε αιτηθεί προγενέστερα της ομάδας , απάντηση σε ποια κατηγορία δύναται να αγωνιστεί την περίοδο -17, αφού σ΄αυτήν αναφέρεται ρητά ότι η κατηγορία που θα αγωνιστεί είναι η ΄ Εθνική ερασιτεχνική κατηγορία. ιοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 αναμένει την επίσημη απάντηση και προς εμάς , την επόμενη εβδομάδα .

Μια μάχη κερδήθηκε , ο αγώνας όμως συνεχίζεται και ήδη οι ενέργειες κινούνται προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης των βουλευτών της Μαγνησίας αλλά και των αθλητικών τομέων των κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων , αφού αυτοί θα είναι που θα εισηγηθούν αλλά και θα ψηφίσουν στην της το νέο νομοσχέδιο , ώστε στο νέο νόμο που ετοιμάζει η νομοπαρασκευαστική επιτροπή του Υφυπουργείου Αθλητισμού να υπάρχουν διατάξεις που θα λύνουν δια παντός των ζήτημα των παρελθόντων οικονομικών υποχρεώσεων , που δημιούργησαν οι προηγούμενες διοικήσεις της ώστε η νέα που θα δημιουργηθεί να μην βαρύνεται χρεών , που θα αποτρέπει ανθρώπους που θα ήθελαν να ασχοληθούν με την ομάδα μας .

ια το λόγο αυτό ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας και τα μέλη του Δ/κου Συμβούλιου Νίκος Κάβουρας και Αλέξανδρος Μεταφτσής συναντήθηκαν , μετά από πρόσκλησή του , με τον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας ς και αφού συζήτησαν τόσο τις ενέργειες που έχουν γίνει έως τώρα αλλά και τις δικές μας θέσεις , που βασίζονται στις νομικές συμβουλές του γραφείου με το όποιο έχουμε έλθει σε επαφή από την πρώτη μέρα της ενασχόλησης μας με το θέμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου , μας διαβεβαίωσε ότι στο πρόσωπο του βρίσκουμε άμεσα έναν ακόμη συμπαραστάτη και επί του πρακτέου , ήδη μέσω του πολιτικού του γραφείου , απέστειλε το υπόμνημα μας στη Βουλευτή της Νέας ς και υπεύθυνη του αθλητικού της τομέα κα. Άννα Καραμανλή ενώ άμεσα προγραμματίζεται συνάντηση , αντιπροσωπειας της ομαδας μας , στη Βουλή για την πλήρη ενημέρωση της.
Επίσης έγινε γνωστό ότι θα προβεί σε συναντήσεις και με βουλευτές των άλλων κομμάτων , των περιοχών που ομάδες τους αντιμετωπιζουν παρομοιο προβλημα , ώστε να υπάρξει ένας διευρυμένος κύκλος βουλευτών που θα πιέσουν προς την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων.

Από τη πρώτη στιγμή της ενασχόλησης με αυτό το καυτό ζήτημα που αφορά την αγαπημένη ομάδα ζητήθηκε υπομονή και εμπιστοσύνη από τους χιλιάδες φίλους της ομάδας .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση