Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συναντήσεις στην Αθήνα είχε το ΔΣ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937
Συναντήσεις στην Αθήνα είχε το ΔΣ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937

Συναντήσεις στην Αθήνα είχε το ΔΣ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937

Σε σειρά προγρμμτισμένων συναντήσεων προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 προκειμένου να προετοιμάσει την επόμενη μέρα για την ομάδα .

Η τριμελής , αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Δ.Σ ικόλαο Τσεκούρα και τα μέλη Νικόλαο Κάβουρα και Αλέξανδρο Μεταφτσή, είχε συνάντηση αρχικά με αντιπροσωπεία του Εργοτέλη με επικεφαλής τον Γεώργιο Βρέντζο , όπου συζητήθηκαν τα κοινά θέματα που αφορούν τις ομάδες, αλλά και η μεθόδευση των κινήσεων ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό γι΄αυτές, μετά την επάνοδό τους στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στη συνέχεια τα μέλη της τριμελούς αντιπροσωπείας συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γκιρτζίκη Γεώργιο, με τον όποιο, σε άριστο , συζητήθηκε η υπόθεση της ομάδας και από την πλευρά του διαβεβαίωσε ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό, μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας , μετά και τις εισηγήσεις που αναμένονται από το νομικό τμήμα της Ομοσπονδίας, ώστε ιστορικές ομάδες όπως ο , τις οποίες έχει ανάγκη το Ελληνικό ποδόσφαιρο, να μη βρίσκονται σε δυσχερή θέση, ενώ τόνισε ότι οι υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα είναι στη διάθεση των ανθρώπων της ομάδας για παροχή στοιχείων.

Οι συναντήσεις συνεχίστηκαν με το Νομικό Γραφείο, εξειδικευμένο σε αθλητικά θέματα, που συνδράμει τις προσπάθειες της Διοίκησης και συζητήθηκαν οι επόμενες κινήσεις.

Άμεσα θα γίνει συνάντηση με την προκειμένου να ενημερωθεί για τις έως τ κινήσεις αλλά και τη συμβολή της , ως εποπτεύουσα αρχή του αθλήματος στη , ώστε να ξεπεραστούν τα προτα του Ολυμπιακού Βόλου.

Στη συνέχεια προγραμματίζεται συνάντηση και ενημέρωση των μετόχων ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις που τους αφορούν και που επιβάλλονται για την επόμενη μέρα που θα επανέλθει η ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση