Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Συναντήσεις στην Αθήνα είχε το ΔΣ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937
Συναντήσεις στην Αθήνα είχε το ΔΣ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937

Συναντήσεις στην Αθήνα είχε το ΔΣ του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937

Σε σειρά προγραμματισμένων συναντήσεων προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 προκειμένου να προετοιμάσει την επόμενη μέρα για την ομάδα .

Η τριμελής επιτροπή , αποτελούμενη από τον πρόεδρο του Δ.Σ Νικόλαο Τσεκούρα και τα μέλη Νικόλαο Κάβουρα και Αλέξανδρο Μεταφτσή, είχε συνάντηση αρχικά με αντιπροσωπεία του Εργοτέλη με επικεφαλής τον Γεώργιο Βρέντζο , όπου συζητήθηκαν τα κοινά θέματα που αφορούν τις ομάδες, αλλά και η μεθόδευση των κινήσεων ώστε το να είναι το καλύτερο δυνατό γι΄αυτές, μετά την επάνοδό τους στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Στη συνέχεια τα μέλη της τριμελούς αντιπροσωπείας συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Γκιρτζίκη Γεώργιο, με τον όποιο, σε άριστο κλίμα , συζητήθηκε η υπόθεση της ομάδας και από την πλευρά του διαβεβαίωσε ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό, μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας , μετά και τις εισηγήσεις που αναμένονται από το νομικό τμήμα της Ομοσπονδίας, ώστε ιστορικές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, τις οποίες έχει ανάγκη το Ελληνικό ποδόσφαιρο, να μη βρίσκονται σε δυσχερή θέση, ενώ τόνισε ότι οι υπηρεσίες της Ομοσπονδίας θα είναι στη διάθεση των ανθρώπων της ομάδας για παροχή στοιχείων.

Οι συναντήσεις συνεχίστηκαν με το Νομικό Γραφείο, εξειδικευμένο σε αθλητικά θέματα, που συνδράμει τις προσπάθειες της Διοίκησης και συζητήθηκαν οι επόμενες κινήσεις.

Άμεσα θα γίνει συνάντηση με την ΕΠΣΘ προκειμένου να ενημερωθεί για τις έως τώρα κινήσεις αλλά και τη συμβολή της , ως εποπτεύουσα αρχή του αθλήματος στη Μαγνησία, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα του Ολυμπιακού Βόλου.

Στη συνέχεια προγραμματίζεται συνάντηση και ενημέρωση των μετόχων ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις που τους αφορούν και που επιβάλλονται για την επόμενη μέρα που θα επανέλθει η ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανεβασμένο και χαμηλό ουρικό οξύ: Τι πρέπει να ξέρετε #ουρικόοξύ - https://t.co/itLvcPDoUZ -

  • Γιατί συμφέρει η αίτηση συνταξιοδότησης εντός του 2023 #αίτησησυνταξιοδότησης - https://t.co/cgnvUZdiEI -

  • #φωτιά σε εν κινήσει Ι.Χ. στην Κάτω Γατζέα #ΙΧ #ΚάτωΓατζέα #φωτιά - https://t.co/nP5ch1Zxze -

"Αλιεύοντας" την είδηση