Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Κακώς χαρακτηρίζεται ως έξωση της ομάδας του Ολυμπιακού από το Στάδιο του Ε.Α.Κ.;
Κακώς χαρακτηρίζεται ως έξωση της ομάδας του Ολυμπιακού από το Στάδιο του Ε.Α.Κ.;

Κακώς χαρακτηρίζεται ως έξωση της ομάδας του Ολυμπιακού από το Στάδιο του Ε.Α.Κ.;

«Κακώς χαρακτηρίζεται ως έξωση της ομάδας του Ολυμπιακού από το Στάδιο του Ε.Α.Κ. η λήξη του ιδιωτικού συμφωνητικού, το οποίο έχει υπογραφεί στις 25.10.2013» σύμφωνα με το Νομικό Πρόσωπο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., πληροφορώντας τους φιλάθλους και φίλους της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.

Όπως διευκρινίζεται, το Νομικό Πρόσωπο, ως κύριος κάτοχος και διαχειριστής της αθλητικής εγκατάστασης, όφειλε, βάσει των σε όλους γνωστών αθλητικών και διοικητικών εξελίξεων της Π.Α.Ε. να προβεί σε αναγκαίες ενέργειες, οι οποίες θα επιτρέπουν την περαιτέρω λειτουργία της εγκατάστασης με κύρια κριτήρια, την ασφάλεια χρήσης από τους πολίτες και την απεμπλοκή της Π.Α.Ε. και νομιμοποίηση του Νομικού Προσώπου, όσον αφορά στην συντήρηση του αγωνιστικού και περιβάλλοντα χώρου.

Επίσης γίνεται γνωστό, ότι ως ημερομηνία λήξης του προαναφερθέντος ιδιωτικού συμφωνητικού αναφέρεται η 30.06.2016, με προοπτική περαιτέρω συνεργασίας, για την οποία το Νομικό Πρόσωπο, βάσει των αθλητικών και διοικητικών εξελίξεων είναι πάντα διαθέσιμο.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκπαίδευση MindUP στη Σκιάθο   - https://t.co/M7HX2C46jR -

  • Παρουσιάστηκε στον Βόλο του βιβλίο του π. Επιφανίου Οικονόμου για τον Μακαριστό Χριστόδουλο - https://t.co/hvUjqrIX0D -

  • Συνελήφθη με ένα κιλό αφορολόγητο καπνό - https://t.co/rb3W9PhYXD -

"Αλιεύοντας" την είδηση