Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Όλη η αλήθεια για Βέρτζο
Όλη η αλήθεια για Βέρτζο

Όλη η αλήθεια για Βέρτζο

Το pagasitikosnews κι ο Κώστς Καραγεωργόπουλος αναλύουν ένα από τα πιο “καυτά” και αξιοσημείωτα μεταγραφικά “σίριαλ” που θα παιχτούν για τη Νίκη, φέτος το καλοκαίρι.

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις Μπίλη χθες το απόγευμα, για επαφή του ίδιου και της ς, με τον πρώην στόπερ των “κυανόλευκων” και αγαπημένο παιδί της κερκίδας, Άγγελο Βέρτζο.

Παρ' όλα αυτά, επειδή η ιστορία μυρίζει… ούτι, ήρθαμε σε επαφή με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και βμε τα απαραίτητα συμπεράσματα, που άμεσα σας παρουσιάζουμε:

Ο 32χρονος αμυντικός, όπως γνωρίζουμε, αγωνιζόταν στη την περασμένη αγωνιστική σεζόν, αλλά επιθυμία του ίδιου ήταν να μη συνεχίσει την πορεία του στη “Βασίλισσα του Βορρά” και, γι' αυτό, δε μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Όντας ελεύθερος ένας παίκτης σαν τον Βέρτζο, με αδιαμφισβήτητη αξία, είναι λογικό να υπάρχουν οι λεγόμενες… ερωτήσεις από διάφορες διοικήσεις και συλλόγους. Μία από αυτές, έγινε από τη μεριά του Λεωνίδα Μπίλη και τη διοίκηση της ομάδας της Νίκης.

Το ερώτημα των περισσοτέρων είναι εύλογο: Πώς ένας παίκτης σαν τον Βέρτζο μπορεί να δεχτεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' ς; Κι όμως, η Νίκη έχει πολλά συν, που κάνουν τον Άγγελο να καλοβλέπει την του στη ! Συγκεκριμένα, η πολύ καλή του σχέση με τον τεχνικό των “κυανολεύκων” και ο αλληλοσεβασμός τους, έχοντας συνεργαστεί και παλαιότερα στη Νίκη, σε συνδυασμό με τον, όπως μας είπε, “συναισθηματικό δεσμό που έχει με την ομάδα”, μπορούν να ντύσουν και πάλι τον ποδοσφαιριστή στα κυανόλευκα!

Παρ' όλα αυτά, ανέφερε πως δεν έχει σκοπο να μπερδέψει τα επαγγελματικά του με τα προσωπικά του και θα κοιτάξει για την καλύτερη δυνατή . Εξάλλου, βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές του καλοκαιριού, με την ξεκούραση να προέχει για εκείνον τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι το σίριαλ “Βέρτζος – Νίκη” θα παιχτεί… πολύ φέτος και με… υψηλή τηλεθέαση.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση