Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Οκτώ μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ για τον Ολυμπιακό Βολου
Οκτώ μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ για τον Ολυμπιακό Βολου

Οκτώ μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ για τον Ολυμπιακό Βολου

 

Από τους πνελλήνιους γώνες κλασσικής-τεχνικής κολύμβησης 

 

Η του επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά με την δυναμική και επιτυχημένη συμμετοχή της στα πανελλήνια πρωταθλήματα Κλασσικής-Τεχνικής Κολύμβησης που έγιναν στο Βόλο ,στην Αθήνα και στη Πάτρα από 6-13/7/2017.

Σε μια δύσκολη κολυμβητική χρονιά, με αρκετά προβλήματα οι κολυμβητές  κρατήθηκαν στα υψηλά στρώματα της κολύμβησης των αντίστοιχων ηλικιών για άλλη μια χρονιά, κατακτώντας 1 χρυσό, 1 αργυρό, 2 χάλκινα και 4 θέσεις στην 8αδα στα πανελλήνια πρωταθλήματα κλασικής κολύμβησης.

Τα μετάλλια κατέκτησαν, η Τρύπα Σοφία  1 χρυσό στα 200m Ύπτιο και 1 αργυρό στα 200m μεικτή και η Βαραλή Φωτεινή με 1 χάλκινο στα 50m  Ύπτιο.

Την 4η θέση στα 100m Ύπτιο η Βαραλή Φωτεινή και στην 6η θέση η Τρύπα Σοφία και η Στάμου Ελευθερία στα 1500m ελεύθερο.

Επίσης στα πρωταθλήματα κλασσικής κολύμβησης- παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπήρχε- εντυπωσίασαν και οι υιποι κολυμβητές-τριες του Ολυμπιακού με πρωταγωνιστές τους, Ρούμπος Ι. Στριμπάκος Στρ. Κατιρτζίδη Αν. Δεσκάτας Στερ., Τρύπας Σωτ., Σιδέρη ν/να. Ψάλτη Βασ. και Λιθαδιώτης Σπ. βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους, πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ και βοηθώντας στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας.

Στο Τεχνικής Κολύμβησης στην Αθήνα (Διπλά πέδιλα),οι κολυμβητές μας κατέκτησαν 5 χρυσά μετάλλια.Δύο με τη Στάμου Ελευθερία στα 200m και 400m ελεύθερο επιτυγχάνοντας και πανελλήνιο ρεκόρ κορασίδων. Με την Τσιδώνη Ναταλία στα 50m,100m,200m ελεύθερο και τον Λύτρα Νικόλαο στα 50m,100m,200m ελεύθερο.Ο Στριμπάκος Στ. κατέλαβε την 4η θέση στα 400m ελεύθερο νέων.

Πρέπει να σημειωθεί ιδιαιτέρως ότι οι Στάμου Ελ. Και Στριμπάκος Στ. συμμετείχαν παράλληλα και στα δύο πρωταθλήματα Κλασικής-Τεχνικής Κολύμβησης (Αθήνα-Πάτρα) βοηθώντας την ομάδα.

Οι προπονητές και η κολύμβησης κλείνοντας μια ακόμη δύσκολη κολυμβητική χρονιά με πολλές επιτυχίες και ανάμικτα συναισθήματα εύχονται στους κολυμβητές-τριες του και στους γονείς τους καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση