Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Οκτώ μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ για τον Ολυμπιακό Βολου
Οκτώ μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ για τον Ολυμπιακό Βολου

Οκτώ μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ για τον Ολυμπιακό Βολου

 

Από τους πανελλήνιους αγώνες κλασσικής-τεχνικής κολύμβησης 

 

Η ομάδα κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά με την δυναμική και επιτυχημένη συμμετοχή της στα πανελλήνια πρωταθλήματα Κλασσικής-Τεχνικής Κολύμβησης που έγιναν στο Βόλο ,στην Αθήνα και στη Πάτρα από 6-13/7/2017.

Σε μια δύσκολη κολυμβητική χρονιά, με αρκετά προβλήματα οι  κρατήθηκαν στα υψηλά στρώματα της κολύμβησης των αντίστοιχων ηλικιών για άλλη μια χρονιά, κατακτώντας 1 χρυσό, 1 αργυρό, 2 χάλκινα και 4 θέσεις στην 8αδα στα πανελλήνια πρωταθλήματα κλασικής κολύμβησης.

Τα κατέκτησαν, η Τρύπα Σοφία  1 χρυσό στα 200m Ύπτιο και 1 αργυρό στα 200m μεικτή και η Βαραλή Φωτεινή με 1 χάλκινο στα 50m  Ύπτιο.

Την 4η θέση στα 100m Ύπτιο η Βαραλή Φωτεινή και στην 6η θέση η Τρύπα Σοφία και η Στάμου στα 1500m ελεύθερο.

Επίσης στα πρωταθλήματα κλασσικής κολύμβησης- παρά τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπήρχε- εντυπωσίασαν και οι υπόλοιποι -τριες του Ολυμπιακού με πρωταγωνιστές τους, Ρούμπος Ι. Στριμπάκος Στρ. Κατιρτζίδη Αν. Δεσκάτας Στερ., Τρύπας Σωτ., Σιδέρη Κων/να. Ψάλτη Βασ. και Λιθαδιώτης Σπ. βελτιώνοντας τις επιδόσεις τους, πετυχαίνοντας ατομικά ρεκόρ και βοηθώντας στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας.

Στο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης στην Αθήνα (Διπλά πέδιλα),οι κολυμβητές μας κατέκτησαν 5 χρυσά .Δύο με τη Στάμου στα 200m και 400m ελεύθερο επιτυγχάνοντας και κορασίδων. Με την Τσιδώνη Ναταλία στα 50m,100m,200m ελεύθερο και τον Λύτρα Νικόλαο στα 50m,100m,200m ελεύθερο.Ο Στριμπάκος Στ. κατέλαβε την 4η θέση στα 400m ελεύθερο νέων.

Πρέπει να σημειωθεί ιδιαιτέρως ότι οι αθλητές Στάμου Ελ. Και Στριμπάκος Στ. συμμετείχαν παράλληλα και στα δύο πρωταθλήματα Κλασικής-Τεχνικής Κολύμβησης (Αθήνα-Πάτρα) βοηθώντας την ομάδα.

Οι και η εφορία κολύμβησης κλείνοντας μια ακόμη δύσκολη κολυμβητική χρονιά με πολλές επιτυχίες και ανάμικτα συναισθήματα εύχονται στους κολυμβητές-τριες του Ολυμπιακού Βόλου και στους τους καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένα θετικό κρούσμα στα rapid test στο Βελεστίνο - https://t.co/JyvbRTTU3w -

  • Οι καθυστερήσεις των ΕΛΤΑ στο επίκεντρο της συνάντησης του Αθανάσιου Λιούπη με τον γ.γ. Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρο… - https://t.co/lb2YE5WlAn -

  • Συνάντηση διευθύντριας Δ.Ε. Τρικάλων- υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων - https://t.co/0UHd0guIrp -

"Αλιεύοντας" την είδηση