Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Οι προπονήσεις των Ακαδημιών του “ΑΤΛΑΣ” ξεκινούν
Οι προπονήσεις των Ακαδημιών του “ΑΤΛΑΣ” ξεκινούν

Οι προπονήσεις των Ακαδημιών του “ΑΤΛΑΣ” ξεκινούν

Είμστε γεμάτοι κι ανυπομονησία που θα υποδεχτούμε πάλι τους μικρούς μας φίλους , γεμίζοντας το στάδιο παιδικά χαμόγελα.

Η Ακαδημία μας, όπως πάντα πιστή στις αρχές της, θα τηρήσει και αυτή τη φορά με ευλάβεια, τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ..Α. Με γνώμονα αυτό σας ενημερώνουμε ότι τα θα αποτελούνται από συγκεκριμένο αριθμό παιδιών. Έτσι λοιπόν θα πρέπει όλοι οι ενδιαφερόμενοι να κλείσετε θέση με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων.

Για τον λόγο αυτό οι συντελεστές της Ακαδημίας μας, σας παρακαλούν θερμά να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους των τμημάτων για λεπτομέρειες. Οι προπονητές μας, θα σας ενημερώσουν για την διαδικασία επανέναρξης, καθώς και για τις διάφορες αλλαγές που θα γίνουν στο πρόγραμμα των προπονήσεων, προς αποφυγή της ς και θα σας λύσουν τυχόν απορίες που πιθανόν να δημιουργηθούν.

Τέλος σας ανακοινώνουμε ότι λόγω των χαμένων προπονήσεων, η Ακαδημία μας αποφάσισε να επεκτείνει την λειτουργία της για φέτος μέχρι και τις 16 Ιουλίου.

Σας ευχαριστούμε παρά πολύ για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει αμέσως μόλις μάθατε ότι ξεκινάμε και σας ζητούμε συ εκ των προτέρων για τυχόν παραλήψεις ή αστοχίες μας . Θα είμαστε πάντα διαθέσιμοι και συνεργάσιμοι ώστε να τις διορθώσουμε

Σας περιμένουμε γεμάτοι και χαμόγελα για να γεμίσουμε και πάλι το στάδιο με ξένοιαστες παιδικές φωνές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση