Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου έκοψαν πίτα
Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου έκοψαν πίτα

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου έκοψαν πίτα

 Με ευχές για καλύτερες μέρες και επιστροφή της ομάδας στο σπίτι της

 

Με ευχές για καλή χρονιά, με , επιστροφή της ομάδας σε ψηλότερες κατηγορίες, αλλά και επιστροφή της στο σπίτι της στο , πραγματοποιήθηκε στο κέντρο “Βαρεκο”, από την Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, η εκδήλωση της κοπής της πίτας.

Στην πρώτη εκδήλωση για το 2023 και μαζική συγκέντρωση μετά από χρόνια – και λόγω  covid 19 – εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΠΟΒ (Καραμίχαλος, Θεοδωρίδης, Βαϊνάς, Σταματίου, Κασιούρας, Ζηνέλης, Παπαϊωάννου) παραβρέθηκαν και βετεράνοι από πολλές  ποδοσφαιρικές περιόδους όπως οι: Τσουκνίδας, Κούγιαλης , Βαλιανάτος, Κ. Τριχιάς, Θ. Τριχιάς, Τσόγκας, Κωστούλας, Τσουκαλάς Καραγιάννης, Οικονόμου, Μπόλτσης,  Παπαδήμος, Αλιάτης, Κοντοβάς, Ηλιόπουλος, Βαλαρούτσος, Φλίγκος, Ρόκας, ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού κ. Τασιόπουλος, ο φίλος της ομάδας κ. Πολύζος και ο  . Βογιατζής ως εκπρόσωπος του βουλευτή της Ν.Δ Κ. Μαραβέγια.

Στην αρχή κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, για παλχους που έφυγαν από την ζωή όπως οι: Μάνδαλος, Μποτίνος, Μπάλας, ιαλατζής, Σιγάλας, Δημόπουλος, Βλαχάβας, Βήτας, Βουρούκος, Κωτούλας και η μνήμη των οποίων θα τιμηθεί σύντομα και σε φιλικά παιχνίδια με ΠΑΟΚ και .

 Ο πρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Καραμίχαλος ευχήθηκε σε όλους και του χρόνου στην εκδήλωση να είναι όλοι και πολλοί περισσότεροι , να βγει η ομάδα του Ολυμπιακού από το αδιέξοδο και να γυρίσει σύντομα στο “σπίτι” της που είναι το .

Ο τυχερός παλχος που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Κώστας Μπόλτσης, ενώ στο δείπνο που ακολούθησε ακούστηκαν πολλές παλιές ποδοσφαιρικές ιστορίες και τονίσθηκε ότι πλέον οι συναντήσεις θα είναι πιο συχνές.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση