Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου έκοψαν πίτα
Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου έκοψαν πίτα

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου έκοψαν πίτα

 Με ευχές γι καλύτερες μέρες και επιστροφή της ομάδας στο σπίτι της

 

Με ευχές για καλή χρονιά, με , επιστροφή της ομάδας σε ψηλότερες κατηγορίες, αλλά και επιστροφή της στο σπίτι της στο ΕΑΚ, πραγματοποιήθηκε στο “Βαρελάδικο”, από την Ένωση Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου, η της κοπής της πίτας.

Στην πρώτη για το 2023 και μαζική μετά από χρόνια – και λόγω  covid 19 – εκτός από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΠΟΒ (Καραμίχαλος, Θεοδωρίδης, Βαϊνάς, Σταματίου, Κασιούρας, Ζηνέλης, Παπαϊωάννου) παραβρέθηκαν και βετεράνοι από πολλές  ποδοσφαιρικές περιόδους όπως οι: Τσουκνίδας, Κούγιαλης , Βαλιανάτος, Κ. Τριχιάς, Θ. Τριχιάς, Τσόγκας, Κωστούλας, Τσουκαλάς , Οικονόμου, Μπόλτσης,  Παπαδήμος, Αλιάτης, Κοντοβάς, , Βαλαρούτσος, Φλίγκος, Ρόκας, ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού κ. Τασιόπουλος, ο φίλος της ομάδας κ. Πολύζος και ο  Γ. Βογιατζής ως εκπρόσωπος του βουλευτή της Ν.Δ Κ. Μαραβέγια.

Στην αρχή κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, για παλαίμαχους που έφυγαν από την ζωή όπως οι: Μάνδαλος, Μποτίνος, Μπάλας, Γιαλατζής, Σις, Δημόπουλος, Βλαχάβας, Βήτας, Βουρούκος, Κωτούλας και η μνήμη των οποίων θα τιμηθεί σύντομα και σε φιλικά παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΛ .

 Ο πρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Βόλου Γιώργος Καραμίχαλος ευχήθηκε σε όλους και του χρόνου στην εκδήλωση να είναι όλοι και πολλοί περισσότεροι , να βγει η ομάδα του Ολυμπιακού από το αδιέξοδο και να γυρίσει σύντομα στο “σπίτι” της που είναι το ΕΑΚ.

Ο τυχερός παλαίμαχος που κέρδισε το φλουρί ήταν ο Κώστας Μπόλτσης, ενώ στο δείπνο που ακολούθησε ακούστηκαν πολλές παλιές ποδοσφαιρικές ιστορίες και τονίσθηκε ότι πλέον οι συναντήσεις θα είναι πιο συχνές.

"Αλιεύοντας" την είδηση