Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Οι αθλητικοί σύλλογοι της Μαγνησίας στο ίδιο τραπέζι για τα προβλήματα στον αθλητισμό
Οι αθλητικοί σύλλογοι της Μαγνησίας στο ίδιο τραπέζι για τα προβλήματα στον αθλητισμό

Οι αθλητικοί σύλλογοι της Μαγνησίας στο ίδιο τραπέζι για τα προβλήματα στον αθλητισμό

Σήμερα στις 6.00 το απόγευμα επαγγελματικοί και ερασιτεχνικοί αθλητικοί της Μαγνησίας θα καθίσουν στο ίδιο «διαδικτυακό» τραπέζι για να συζητήσουν για τις παρενέργειες του πολύμηνου lockdown στον αθλητισμό και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν όταν ο αθλητισμός επανεκκινήσει.

Οι οριζόντιες απαγορεύσεις που έχουν επιβληθεί στον αθλητισμό, σε αντίθεση με τη γενικότερη πρακτική που έχει ακολουθηθεί από το σύνολο των ευρωπαϊκών χωρών στον τομέα του αθλητισμού, των προπονήσεων και των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, έχουν οδηγήσει χιλιάδες αθλητές και αθλήτριες σε δυσμενή θέση, ειδικά από άποψη αγωνιστικής κατάστασης, ενώ προπονητές, γυμναστές και λοιπό προσωπικό αντιμετωπίζουν πλέον βιοποριστικό πρόβλημα.

Η διακοπή των οργανωμένων αθλητικών δραστηριοτήτων επιδρά και στο κοινωνικό πεδίο, αφού μια ολόκληρη γενιά αθλητών και αθλητριών αλλά και ο γενικός πληθυσμός βιώνουν εδώ και μήνες έντονες συνθήκες υποκινητικότητας με επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγεία.

Την διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Ο αθλητισμός τον καιρό της πανδημίας και οι προκλήσεις της επανεκκίνησης» διοργανώνει ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και θα μεταδοθεί ζωντανά στη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook https://fb.me/e/15TuQfW8B.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τσιτσιπάς: Στον επόμενο γύρο του Roland Garros #ΣτέφανοςΤσιτσιπάς - https://t.co/1bVwW98YiE -

  • Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να αρχίσουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν τα social media; - https://t.co/lGAOup87kt -

  • Τουρκικές εκλογές: Νικητής ο Ερντογάν #Τουρκικέςεκλογές - https://t.co/oLQiZbdeUG -

"Αλιεύοντας" την είδηση