Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Οι αθλητικοί σύλλογοι της Μαγνησίας στο ίδιο τραπέζι για τα προβλήματα στον αθλητισμό
Οι αθλητικοί σύλλογοι της Μαγνησίας στο ίδιο τραπέζι για τα προβλήματα στον αθλητισμό

Οι αθλητικοί σύλλογοι της Μαγνησίας στο ίδιο τραπέζι για τα προβλήματα στον αθλητισμό

Σήμερα στις 6.00 το απόγευμα επαγγελματικοί και ερασιτεχνικοί αθλητικοί σύλλογοι της θα καθίσουν στο ίδιο «διαδικτυακό» τραπέζι για να συζητήσουν για τις παρενέργειες του πολύμηνου lockdown στον αθλητισμό και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν όταν ο επανεκκινήσει.

Οι οριζόντιες απαγορεύσεις που έχουν επιβληθεί στον ελληνικό αθλητισμό, σε αντίθεση με τη γενικότερη πρακτική που έχει ακολουθηθεί από το σύνολο των ευρωπαϊκών χωρών στον τομέα του αθλητισμού, των προπονήσεων και των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, έχουν οδηγήσει χιλιάδες αθλητές και αθλήτριες σε δυσμενή θέση, ειδικά από άποψη αγωνιστικής κατάστασης, ενώ , και λοιπό προσωπικό αντιμετωπίζουν πλέον βιοποριστικό πρόβλημα.

Η των οργανωμένων αθλητικών δραστηριοτήτων επιδρά και στο κοινωνικό πεδίο, αφού μια ολόκληρη γενιά αθλητών και αθλητριών αλλά και ο γενικός βιώνουν εδώ και μήνες έντονες συνθήκες υποκινητικότητας με επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική .

Την διαδικτυακή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Ο τον καιρό της πανδημίας και οι προκλήσεις της επανεκκίνησης» διοργανώνει ο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία και θα μεταδοθεί ζωντανά στη σελίδα της εκδήλωσης στο https://fb.me/e/15TuQfW8B.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οικονομική ενίσχυση των πληγέντων παραγωγών του Δήμου Νοτίου Πηλίου - https://t.co/ZiXV7tpJB0… -

  • - https://t.co/5PY8XQt1hg -

  • Σύλληψη 26χρονου για #κλοπές και ληστείες  #κλοπές - https://t.co/xxAeKqUf8N -

"Αλιεύοντας" την είδηση