Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Οι Ακαδημίες της Δάφνης στον Παναθηναϊκό
Οι Ακαδημίες της Δάφνης στον Παναθηναϊκό

Οι Ακαδημίες της Δάφνης στον Παναθηναϊκό

Με μεγάλη πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η μετάβαση της Ακαδημίας της «Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΒΟΛΟΥ» στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην Παιανία όπου οι μικροί είχαν φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη Ακαδημία του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Όπως και την περασμένη άνοιξη, στην πρώτη επίσκεψη των Ακαδημιών της Δάφνης στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού, έτσι και τώρα παιδιά και γονείς έτυχαν της εγκάρδιας φιλοξενίας των παραγόντων του προπονητικού κέντρου και των υπευθύνων των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού που εκτός από το φιλικό αγώνα εξασφάλισαν σε όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδρομή αυτή τη ν είσοδο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Την αποστολή συνόδευσαν – εκτός από τον προπονητή της Ακαδημίας 2008 Κώστα Παπαστεργίου – ο Υπεύθυνος Ακαδημιών Δάφνης Μελέτης Γιούργας και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ομάδας Μποτίνη, καθώς, επίσης, αρκετοί γονείς και φίλοι.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει για ιθύνοντες των Ακαδημιών της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στους οποίους η ΔΑΦΝΗ εκφράζει τις εγκάρδιες ευχαριστίες της για την πρόσκληση αυτή.
Πιο συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τους Άγη Μερεμέτη (προπονητή των Ακαδημιών), Τάκη Φύσσα, διευθυντή των Ακαδημιών και Κώστα Ταράση, τεχνικό υπεύθυνο Ακαδημιών καθώς και τον κ. Μανώλη Ματσαδέ που χορήγησε στη ΔΑΦΝΗ τις ν προσ για τον αγώνα του πρωταθλήματος ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο ΟΑΚΑ.

Η εκδρομή έκλεισε με τη δέσμευση και των δύο Ακαδημιών για νέους φιλικούς και στο εγγύς μέλλον είτε στο Βόλο είτε στην Αθήνα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση