Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Οι Ακαδημίες της Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ ΒΟΛΟΥ σε φιλικό με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Οι Ακαδημίες της Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ ΒΟΛΟΥ σε φιλικό με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Οι Ακαδημίες της Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ ΒΟΛΟΥ σε φιλικό με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Κατόπιν προσκλήσεως της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το ερχόμενο Σάββατο 29.09.2018 η ακαδημία της Δάφνης Βόλου (γεννηθέντες 2008- 2009) θα μεταβούν στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία, προκειμένου να λάβουν μέρος σε φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΑΕ.

Η συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκίνησε από την περσινή χρονιά όταν και επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις για την συμμετοχή των τμημάτων μας σε φιλικούς αγώνες, με τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στo πλαίσιo αυτής της συνεργασίας φέτος θα πραγματοποιηθούν αρκετά ταξίδια προκειμένου οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ να διαπιστώσουν την εξέλιξη των αθλητών.

Αντίστοιχα την φετινή αγωνιστική χρονιά τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού θα επισκεφτούν την πόλη του Βόλου, ώστε να ανταποδοθεί η φιλοξενία, συμμετέχοντας σε φιλικούς αγώνες που θα διοργανωθούν στον Βόλο.

Τέλος, μετά την διεξαγωγή των φιλικών παιχνιδιών όλοι οι αθλητές μαζί με τους προπονητές και τους συνοδούς θα μεταβούν στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α., προκειμένου να παρακολουθήσουν το αγώνα της SUPER LEAGEU μεταξύ της ομάδας του Παναθηναϊκού και της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννενα.

Την αποστολή της ομάδας στην πόλη των Αθηνών θα ακολουθήσουν ο υπεύθυνος των ακαδημιών Μελέτης Γιούργας, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και οργάνωσης Ελευθερία Μποτίνη και ο προπονητής των τμημάτων Κωνσταντίνος Παπαστεργίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ξεκινά η προπονητική περίοδος στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου #ΑκαδημίαΟλυμπιακούΒόλου - https://t.co/ewlillFQvM -

  • Σε εξέλιξη το διεθνές τουρνουά της Σ.Ε. Βόλου - https://t.co/AYEnwUwaOb -

  • Διενέργεια εξετάσεων χορήγησης Ειδικής Άδειας Οδήγησης ΕΔΧ (ΤΑΞΙ) - https://t.co/k7S5kVBmRC -

"Αλιεύοντας" την είδηση