Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Οι Ακαδημίες της Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ ΒΟΛΟΥ σε φιλικό με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ
Οι Ακαδημίες της Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ ΒΟΛΟΥ σε φιλικό με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Οι Ακαδημίες της Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ ΒΟΛΟΥ σε φιλικό με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Κατόπιν προσκλήσεως της ΠΑΕ , το ερχόμενο Σάββατο 29.09.2018 η ακαδημία της Δάφνης Βόλου (γεννηθέντες 2008- 2009) θα μεταβούν στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στην Παιανία, προκειμένου να λάβουν μέρος σε φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΑΕ.

Η συν με την ΠΑΕ ξεκίνησε από την περσινή χρονιά όταν και επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις για την συμμετοχή των τμημάτων μας σε φιλικούς αγώνες, με τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στo πλαίσιo αυτής της συνς φέτος θα πραγματοποιηθούν αρκετά δια προκειμένου οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ να διαπιστώσουν την εξέλιξη των αθλητών.

Αντίστοιχα την φετινή αγωνιστική χρονιά τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού θα επισκεφτούν την πόλη του Βόλου, ώστε να ανταποδοθεί η φιλοξενία, συμμετέχοντας σε φιλικούς αγώνες που θα διοργανωθούν στον Βόλο.

Τέλος, μετά την διεξαγωγή των φιλικών παιχνιδιών όλοι οι μαζί με τους προπονητές και τους συνοδούς θα μεταβούν στο στάδιο Ο.Α.Κ.Α., προκειμένου να παρακολουθήσουν το αγώνα της SUPER LEAGEU μεταξύ της ομάδας του Παναθηναϊκού και της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννενα.

Την της ομάδας στην πόλη των Αθηνών θα ακολουθήσουν ο υπεύθυνος των ακαδημιών Μελέτης Γιούργας, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και οργάνωσης Μποτίνη και ο των τμημάτων νσταντίνος Παπαστεργίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση