Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ογδόντα χρόνια ζωής, αθλητικής δράσης και κοινωνικής προσφοράς για τον ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937
Ογδόντα χρόνια ζωής, αθλητικής δράσης και κοινωνικής προσφοράς για τον ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Ογδόντα χρόνια ζωής, αθλητικής δράσης και κοινωνικής προσφοράς για τον ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937

Με τον ερχομό του έτους ο  σύλλογος ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συμπληρώνει 80 χρόνια ζωής, αθλητικής δράσης και κοινωνικής προσφοράς.

Η διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου, αποφάσισε τη  σύσταση Οργανωτικής Επιτροπής,  η οποία θα αναλάβει την οργάνωση πληθώρας εκδηλώσεων στο διάστημα από 1 Ιανουαρίου έως και 2 Ιουνίου 2017,  ημέρα των γενεθλίων του Συλλόγου.

Οι παράγοντες, οι αθλητές και οι που υπηρέτησαν ανιδιοτελώς και με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση τον Ολυμπιακό Βόλου στην πολύχρονη του,  είναι πάρα πολλοί και τους ευχαριστούν για την προσφορά τους.

Αυτό δείχνει το μέγεθος και το μεγαλείο του συλλόγου του Βόλου.

Για λειτουργικούς και μόνο  λόγους, χωρίς πρόθεση να αδικήσουν κανέναν ή να απαξιώσουν την προσφορά κανενός, πρότειναν  σε παράγοντες, αθλητές και φιλάθλους να έχουν την τιμητική θέση του μέλους της Οργανωτικής Επιτροπής για τα 80 χρόνια του Συλλόγου.

Κατόπιν τούτου, καλούνται την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 18.00 στο ξενοδοχείο PARK HOTEL οι: Παναγιώτης, Βαλασάς ικόλαος, Γάτος Κων/νος, Γκανάτσιος Σωτήρης, Δελημουχτάρης Μέμμος, Θεοδωρίδης Ιωάννης, Καψιώτης Απόστολος,  Μέμμος Παρίσης, Μποτσιβάλης Παναγιώτης, Δημοσθένης, Παπουτσής Κων/νος, Παπαδήμας Δημήτριος, Παναγής εοκλής, Παπαγεωργίου Ιωάννης, Πρίντζος Νικήτας, Τσεκούρας Νικόλαος,  Χαρμάνης Αθανάσιος και Χατζής Ιάσων, προκειμένου να γίνουν και να παρθούν αποφάσεις για τις που θα πραγματοποιηθούν.

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση