Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ο Βολιώτης Ομοσπονδιακός προπονητής βόλεϊ Κουτσογιάννης Μαρίνος στο τεχνικό team του  Διακλιμακιακού Μουζακίου
Ο Βολιώτης Ομοσπονδιακός προπονητής βόλεϊ Κουτσογιάννης Μαρίνος στο τεχνικό team του  Διακλιμακιακού Μουζακίου

Ο Βολιώτης Ομοσπονδιακός προπονητής βόλεϊ Κουτσογιάννης Μαρίνος στο τεχνικό team του  Διακλιμακιακού Μουζακίου

Στο τεχνικό team που θα αξιολογήσει και θα επιλέξει τη νέα Εθνική Ομάδα βόλεϊ Παγκορασίδων  συμπεριλαμβάνεται ο Βολιώτης Ομοσπονδιακός τεχνικός Κουτσογιάννης Μαρίνος.

Συγκεκριμένα, το χρονικό διάστημα από 25 Απριλίου έως και 1 Μαϊου, 52 επίλεκτες αθλήτριες από όλη την Ελλάδα έχουν κληθεί να λάβουν μέρος στις συγκεντρωτικές προπονήσεις, από τις οποίες θα στελεχωθεί η νέα Εθνική Ομάδα βόλεϊ Παγκορασίδων, με κορίτσια γεννημένα τα έτη 2008 και 2009.

Κατά την παραμονή τους στο Μουζάκι, μεταξύ άλλων, οι αθλήτριες θα χωρισθούν σε ομάδες και θα αγωνισθούν σε φιλικά παιχνίδια.

Η διαμονή των επίλεκτων αθλητριών και των Ομοσπονδιακών προπονητών θα γίνει στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου.

Οι προπονήσεις και οι φιλικοί αγώνες θα γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο  Μουζακίου υπό την επίβλεψη και φροντίδα του επικεφαλής Ομοσπονδιακού προπονητή Παγκορασίδων της ΕΟΠΕ  Κώστα Γκούντα και των συνεργατών του στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Βολιώτης Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Σε του ο πολύπειρος Βολιώτης Ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρει τα εξής: “Είναι η τρίτη φορά που λαμβάνω μέρος σε Διακλιμακιακό επιλογής αθλητών και αθλητριών Προεθνικών Ομάδων καθώς έχουν προηγηθεί τα Διακλιμακιακά της Πτολεμαΐδας με επικεφαλής τον Τάκη Φλώρο και των Μολάων με επικεφαλής τον Γεώργιο Μπακοδήμο.

Ευχαριστώ πολύ την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την διαχρονική συνεργασία μας, την εμπιστοσύνη τους και την τιμητική στο πρόσωπο μου στήριξη και επιλογή.

Καλή δύναμη και καλή σε όλες τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στο Διακλιμακιακό του Μουζακίου.

Καλή Ανάσταση
και Καλές Γιορτές σε όλους
Με και ευτυχία! “

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση