Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ο Θαυμαστός Κόσμος του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου
Ο Θαυμαστός Κόσμος του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου

Ο Θαυμαστός Κόσμος του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου

Καταγγελία του ΑΣ Ιωλκός Βόλου

 

Καταγγέλλουμε με τον πιο απερίφραστο τρόπο τους υπαίτιους των απαράδεκτων γεγονότων και συμπεριφορών που έλα χώρα κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της ομάδας του  Α.Ο Σκοπέλου με την ομάδα μας Α.Σ Ιωλκός , που διεξήχθη στο Δημοτικό ήπεδο Σκοπέλου το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019.

Καταγγέλουμε:

  1. Την απαράδεκτη και βίαιη συμπεριφορά, τα αντιαθλητικά και εκτός φάσης χτυπήματα των ποδοσφαιριστών του Α.Ο Σκοπέλου, αλλά και τις λεκτικές και υβριστικές απειλές που εκτοξεύθηκαν εναντίον των παικτών της ομάδας μας καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Απειλές που δεν περιορίστηκαν μόνο κατά των παικτών αλλά και κατά του Διαιτητή του αγώνα Αναστασίου Παναγιώτη και των βοηθών του Κόκκαλη Ευαγγέλου και Κίτου .
  2. Την απαράδεκτη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Σκοπέλου Χρυσάνθη Στέλιου αρ. φαν (11) εναντίον του προπονητή της ομάδας μας Σταμπουλή Σταύρου.
  3. Το διαιτητή του αγώνα Αναστασίου Παναγιώτη, ο οποίος από την έναρξη του αγώνα ανέχτηκε τόσο τα βίαια και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών του Α.Ο Σκοπέλου, όσο και για τα χτυπήματα και τις εξυβρίσεις εκτός φάσης, αλλά και τις απειλές και την που δέχθηκε από τους παίκτες και από τον ‘'εκπρόσωπο'' της γηπεδούχου ομάδας οι οποίοι δεν παρατηρήθηκαν ούτε με κίτρινη κάρτα, με συνέπεια να μη διαφυλαχτεί η ακεραιότητα των παικτών μας.

Και φυσικά ο άρχοντας του αγώνος, αντί να εφαρμόσει τους κανονισμούς και να τους τιμωρήσει ως όφειλε, στο 85ου λεπτό  επινόησε πέναλτι χωρίς επαφή προ κειμένου να επιβραβεύσει για όλα τα ανωτέρω γεγονότα τη γηπεδούχο ομάδα και να στερήσει τη νίκη από την ομάδα μας με το έτσι θέλω. Μια νίκη πεντακάθαρη που όλοι οι παρευρισκόμενοι ομολόγησαν ότι δικαιούμασταν χωρίς καμία αμφιβολία.

  1. Ο δε Α' βοηθός και με μεγάλη εμπειρία Κόκκαλης Ε, ο οποίος ήταν και αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας σε όλα όσα διεπράχθησαν δεν βοήθησε το Διαιτητή να επιβάλλει ποινές, γιατί φαίνεται ότι φορούσε ωτοασπίδες και δεν άκουσε τίποτε.

Συνέπεια όλων αυτών ήταν η αναγκαστική αλλαγή του ποδοσφαιριστή μας Ντάκου Σπύρου στο 77ο λεπτό και η του στο Κ.Υ Σκοπέλου, όπου βρέθηκε χτυπημένος (από το Α' μέρος) στα πλευρά με χτύπημα εκτός φάσης και ένα δεύτερο στο λαιμό , που του προκάλεσε  αδυναμία στην αναπνοή και του χορηγήθηκε ενέσιμη κορτιζόνη. Η δεύτερη δε αλλαγή μας του 82ου λεπτού και αυτή αναγκαστική από τα πολλαπλά χτυπήματα στον παίκτη μας που τελικά εξ αιτίας τους αντικαταστάθηκε.  Είναι πραγματικά το ότι δεν είχαμε πολύ χειρότερες επιπτώσεις για τη σωματική ακεραιότητα των νεαρών παικτών της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε απλώς ότι το δυναμικό της ομάδας μας απαρτίζεται αποκλειστικά από νεαρούς παίκτες γεννηθέντες τα έτη 2000-2004, και φαίνεται αφού κανείς δεν το λαμβάνει υπ ‘όψη του , ότι θα ήταν προτιμότερο να έχουμε παίκτες μεγάλης ηλικίας, γεροδεμένους με διπλώματα καράτε και άλλων πολεμικών τεχνών ώστε να ανταποκρινόμαστε στις «ανάγκες» του πρωταθλήματος.

Άλλωστε το ποδόσφαιρο μας δεν έχει ανάγκη τα νέα παιδιά , βρίσκεται σε «καλό» δρόμο.

Αποφασίσαμε  να πάμε να αγωνιστούμε, για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και για το κύρος της ομάδας μας, και ίσως αν δεν πηγαίναμε θα  γλιτώναμε τα έξοδα, τα όσα απαράδεκτα έγιναν σε βάρος μας  και θα βολεύονταν κάποιοι με τρεις ξεκούραστους βαθμούς.

Θεωρούμε δε υποκριτικές και ψεύτικες τις απολογητικές συγνώμες παικτών μετά το πέρας του αγώνα . Καμία συ δε σβήνει από τη μνήμη μας αυτό που βιώσαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και θεωρούμε αποκλειστικό υπεύθυνο το Διαιτητή του αγώνα που με την ανοχή του επέτρεψε να συμβούν όσα προαναφέραμε.

Ευχαριστούμε θερμά το γιατρό του αγώνα ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε – και ήταν πάμπολλες – ανταποκρίθηκε άψογα, με αποκορύφωμα την παραλαβή και περίθαλψη του παίκτη μας στο Κ.Υ. Σκοπέλου.

Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας, που κόντρα σε όλους και όλα πάλεψαν με θάρρος και πρόβαλαν  την ποδοσφαιρική αλλά και την προσωπική τους .

Είμαστε υπέρ της συνεργασίας με τους φορείς του ποδοσφαίρου και τα σωματεία, είμαστε όμως απαισιόδοξοι για την συνέχεια  γιατί βλέπουμε κλειστά μάτια και αυτιά  για όσα συμβαίνουν.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι στον αγώνα  του πρώτου γύρου η ομάδα της Σκοπέλου ήρθε χωρίς ρουχισμό ,γιατί τον ξέχασαν και προκειμένου να γίνει ο αγώνας και να μην μηδενιστούν, η Διοίκηση του τους παραχώρησε τον απαραίτητο ρουχισμό.

Φαίνεται η αντιμετώπιση που είχε η ομάδα μας, (που ως γνωστό απαρτίζεται από  νέα παιδιά της Ακαδημίας του ) από τους ποδοσφαιριστές της Σκοπέλου ήταν η ανταπόδοση της δικής μας ενέργειας.

Ας ελπίσουμε ,αν και δεν το πιστεύουμε , ότι οι αρμόδιοι θα πάρουν επιτέλους τις αποφάσεις που πρέπει για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση