Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ο Θ. Θεοδοσιάδης νέος προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου
Ο Θ. Θεοδοσιάδης νέος προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Θ. Θεοδοσιάδης νέος προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο ανακοινώνει την έναρξη ς με τον προπονητή  Θεοδόση Θεοδοσιάδη.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ συζήτησε και συμφώνησε με τον κ. Θεοδοσιάδη, στο πρόσωπο του οποίου βλέπει τον άνθρωπο που θα μπορέσει να μεταμορφώσει αγωνιστικά την ιστορική  ομάδα,  «χτίζοντάς» την από την αρχή και να την οδηγήσει στην κορυφή, εκεί που όλοι επιθυμούν και ανήκει.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί στη καριέρα του στην (άνοδος από Δ' στην 2 και έπειτα στην ) στον Απόλλωνα ς (άνοδος από Football League 2 στην Football League), στην Βέροια, στην Καλαμάτα και στον Διαγόρα. Είχε επίσης σύντομο πέρασμα από την Σπάρτη.

Ο νέος προπονητής  διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα εθνικά πρωταθλήματα, με αρκετές επιτυχίες. Έχει σημαντική παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League, έχοντας κοουτσάρει παραπάνω από 100 παιχνίδια στη Β' . Είναι 47 ετών και ως παίκτης (κεντρικός αμυντικός) θήτευσε σε Λεβαδειακό, Τρίκαλα, , Παναιτωλικό, Καβάλα, , Νάουσα και Ηρόδοτο.

Την Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022 και ώρα 13.30 στο ξενοδοχείο ΚΥΨΕΛΗ θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας  ΣΑΚΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση