Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ο Α.Σ. Φοίνικας Βόλου συγχαίρει τους σκακιστές που συμμετείχαν στο Πανθεσσαλικό μαθητικό πρωτάθλημα
Ο Α.Σ. Φοίνικας Βόλου συγχαίρει τους σκακιστές που συμμετείχαν στο Πανθεσσαλικό μαθητικό πρωτάθλημα

Ο Α.Σ. Φοίνικας Βόλου συγχαίρει τους σκακιστές που συμμετείχαν στο Πανθεσσαλικό μαθητικό πρωτάθλημα

Ο Α.Σ. Φοίνικας Βόλου συγχαίρει για τις επιδόσεις τους όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Θεσσαλίας που συμμετείχαν στο Ομαδικό και Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι Μαθητών-Μαθητριών Θεσσαλίας 2017 που διοργάνωσε στο Βόλο το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου 2017 σε συνεργασία με τους ΑΣΚ Αλμυρού «Τιτάνες», Τ.Ε.Σ.Σ. Θεσσαλίας, Δήμο Βόλου και Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, στo πλαίσιo των προκριματικών αγώνων για την τελική φάση του Πανελληνίου Μαθητικού Πρωταθλήματος, που διοργανώνει η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (Ε.Σ.Ο.) και θα διεξαχθεί στο Λουτράκι Κορινθίας από 8 έως 10 Απριλίου.

Iδιαίτερα συγχαίρει τους-τις παρακάτω, οι οποίοι-ες είτε ανήκουν στο σκακιστικό τμήμα του Φοίνικα Βόλου είτε ανήκουν σε άλλους συλλόγους και προετοιμάζονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Φοίνικα υπό την επίβλεψη αξιόλογων προπονητών.

Την ομάδα του 13ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, στην οποία συμμετείχαν οι Αγραφιώτης Ιωάννης-Στυλιανός και Ραφτοπούλου Κωνσταντίνα, για τη δεύτερη θέση στο ομαδικό πρωτάθλημα δημοτικών σχολείων και την πρόκριση της σχολικής ομάδας για 3η συνεχόμενη χρονιά στην τελική φάση, την ομάδα του 9ου Γυμνασίου Βόλου, στην οποία συμμετείχαν οι Αγραφιώτης Μάριος-Ευφραίμ, Ραφτόπουλος Εμμανουήλ και Λίλα Μελίνα, για τη δεύτερη θέση στο ομαδικό πρωτάθλημα γυμνασίων και την πρόκριση της σχολικής ομάδας στην τελική φάση, τον Οικονομίδη Σάββα (1ος στους μαθητές Λυκείου – πρόκριση στην τελική φάση), τον Ραφτόπουλο Εμμανουήλ (1ος στην Α’ Γυμνασίου – πρόκριση στην τελική φάση), τη Ραφτοπούλου Κωνσταντίνα (1ο κορίτσι στην Ε’ Δημοτικού – πρόκριση στην τελική φάση), τον Δημητριάδη Ευάγγελο (2ος στην Γ’ Δημοτικού – πρόκριση στην τελική φάση) τον Αγραφιώτη Μάριο-Ευφραίμ (4ος στην Β’-Γ’ Γυμνασίου), τον Αγραφιώτη Ιωάννη-Στυλιανό (4ος στην Δ’ Δημοτικού), την Οικονομίδη Μαρία-Γαρυφαλλιά (4ο κορίτσι στην Α’ Γυμνασίου), τον Φαράντο Βασίλειο (6ος στην Δ’ Δημοτικού), τον Πουρνάρα Βασίλειο (9ος στην Ε’ Δημοτικού) και τον Γεωργίου Χρήστο (15ος στην Α’ Γυμνασίου).

Τέλος εύχεται καλή επιτυχία στους προκρινόμενους στην τελική φάση του Πανελληνίου Μαθητικού Πρωταθλήματος Σκάκι.

Τα μαθήματα σκάκι στο Φοίνικα Βόλου πραγματοποιούνται σε γκρουπ αρχαρίων και προχωρημένων. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου (Κύπρου με Ολυμπιονίκη Αγνώντα 6) και στο τηλέφωνο 2421046955 καθώς και στο email sraftop70@gmail.com.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κακοκαιρία: Η «Ελπίδα» χτυπάει την Αττική – Προβλήματα στις μετακινήσεις, ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει… - https://t.co/5YBhDb30bs -

  • Επίσκεψη Αθανάσιου Λιούπη στο Κέντρο Υγείας Βόλου και στον ΕΦΚΑ #ΚέντροΥγείαςΒόλου - https://t.co/2a0iJK5LDZ -

  • Έντονη #χιονόπτωση στη Μαγνησία και το Βόλο #χιονόπτωση - https://t.co/Ss98aXpFQG -

"Αλιεύοντας" την είδηση