Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ο Α.Σ. Φοίνικας για το πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα σκάκι
Ο  Α.Σ. Φοίνικας  για το πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα σκάκι

Ο Α.Σ. Φοίνικας για το πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα σκάκι

Το σκακιστικό τμήμα του .Σ. Φοίνικας συγχαίρει τους -τριες, οι οποίοι-ες συμμετείχαν στους για το Σκάκι Μαθητών – Μαθητριών, που έγιναν στις 23-25 Απριλίου 2016 στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, με τη συμμετοχή συνολικά 674 μαθητών και μαθητριών στα Ατομικά Πρωταθλήματα και 63 σχολείων στα Ομαδικά Πρωταθλήματα από όλη την , είτε ανήκουν στο σκακιστικό τμήμα του Φοίνικα είτε προετοιμάζονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου (Ολυμπιονίκη Αγνώντα 6 με Κύπρου, τηλ. 24210-46955 και 6979534690) υπό την επίβλεψη του καταξιωμένου πρώην ομοσπονδιακού προπονητή Αγγελή Μιχάλη.

Πιο συγκεκριμένα συγχαίρει την ομάδα του 13ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου αποτελούμενη από τους Ραφτόπουλο Εμμανουήλ, Ψιλοβίκο Αντώνιο, Αγραφιώτη Ιωάννη-Στυλιανό, Θώδη Ήλια-Γλυκερία και Ραφτοπούλου Κωνσταντίνα για την ενδέκατη θέση που κατέλαβαν στο ομαδικό πρωτάθλημα και τους Τσαρσιταλίδη Χρήστο (4ος στην Β’ Δημοτικού), Ραφτοπούλου Κωνσταντίνα (6ο κορίτσι στην Δ’ Δημοτικού), Θώδη Ήλια-Γλυκερία (στην Ε’ Δημοτικού), Οικονομίδη Μαρία-Γαρυφαλλιά (στην ΣΤ’ Δημοτικού), Αγραφιώτη Ιωάννη-Στυλιανό (στην Γ’ Δημοτικού), Ψιλοβίκο Αντώνιο (στην Ε’ Δημοτικού), Ραφτόπουλο Εμμανουήλ (στην ΣΤ’ Δημοτικού), Αγραφιώτη Μάριο (στην ’ Γυμνασίου) και Οικονομίδη Σάββα (στο Λύκειο) για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στο ατομικό πρωτάθλημα.

Επίσης συγχαίρει όλους τους και μαθήτριες της Μαγνησίας που συμμετείχαν στο Σκάκι Μαθητών – Μαθητριών για τις πολύ καλές τους επιδόσεις και τους εύχεται λαμπρό σκακιστικό και καλή πρόοδο στα μαθήματά τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα πεζοδρόμια σε Σκιάθο και Σκόπελο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5r34C00dBn -

  • Αναστολή λειτουργίας τμημάτων του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου - https://t.co/W2k7SjSynb -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/HBZ1bCZt3Y -

"Αλιεύοντας" την είδηση