Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ο Πιεμπονγκσάντ έπεισε τον Δώνη
Ο Πιεμπονγκσάντ έπεισε τον Δώνη

Ο Πιεμπονγκσάντ έπεισε τον Δώνη

Εποχή Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά όχι εντός αγωνιστικού χώρου αλλά σε θέση ύψιστης ευθύνης, αυτή του προπονητή.

Είκοσι δύο χρόνια από τότε που άλλαξε φανέλα για να κυνηγήσει το όνειρο (και τα εκατομμύρια) της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Μπλάκμπερν, το «τρένο» επιστρέφει στον σταθμό του, ξέροντας ότι το περιμένει μια εξαιρετικά δύσβατη διαδρομή σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο περιβάλλον. Ο Δώνης πήρε το φως αρχικά από τον Νίκο Νταμπίζα, εν συνεχεία από τον Γιάννη Αλαφούζο και εν τέλει από τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο οποίος κινείται πλέον ως ο εν αναμονή ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, παίρνοντας αυτός την τελική για τη μεγάλη επιστροφή.

Ο 49χρονος είχε χθες το πρωί μικρής διάρκειας συνάντηση με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, όπου μπήκαν οι τελευταίες πιν μιας συμφωνίας που έμοιαζε πολύ πιθανή, μετά την κατ' ιδίαν επαφή του με τον Νταμπίζα την Πέμπτη. Ο κ. Πιεμπονγκσάντ ήταν ενημερωμένος για τα όσα είχαν ειπωθεί και ήθελε να έχει αυτός τον τελευταίο λόγο, αφού πρώτα έκανε μια τυπική συνάντηση γνωριμίας με τον άνθρωπο στον οποίο θα εμπιστευθεί τον Παναθηναϊκό εφόσον εξελιχθούν όλα ομαλά και η ομάδα αλλάξει χέρια. Κι αυτό να μη συμβεί, η συμφωνία είναι δεδομένη και θα σφραγιστεί άμεσα με τις .

«Έγινε η πρώτη γνωριμία Παϊρόιτζ με Δώνη. Υπήρξε ταύτιση απόψεων σε πολύ καλό κλίμα και δρομολογούνται άμεσα οι εξελίξεις» ήταν η ενημέρωση από την ΠΑΕ, με το επόμενο βήμα να τοποθετείται πλέον στην υπογραφή του συμβολαίου και στις ανακοινώσεις.

Αν και αρχικά ο Γιώργος Δώνης επέμενε σε μονοετές συμβόλαιο, φοβούμενος μια μακροχρόνια δέσμευση στην περίπτωση που ο παρέμενε βυθισμένος σε ένα οικονομικό τέλμα, η συνάντησή του με τον εκπρόσωπο της Pan Asia τον έπεισε ότι πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, σε σημείο να είναι διατεθειμένος να υπογράψει ακόμα και για τρία χρόνια.

Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει διάθεση από την πλευρά του κ. Πιεμπονγκσάντ να ικανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τα «θέλω» του Δώνη, κυρίως σε αγωνιστικό επίπεδο. Παρά το στενό πλαίσιο που υπαγορεύουν οι περιορισμοί λόγω μη αδειοδότησης, ο 49χρονος τεχνικός ζήτησε ενίσχυση της ομάδας με βάση την παραμονή τριών παικτών που θεωρεί «κλειδί»: του Λουντ, του Κάτσε και του Μυστακίδη. Ο Ταϊλανδός δεσμεύθηκε ότι θα κάνει κάθε προσπάθεια για την παραμονή τους, όπως και για την απόκτηση μερικών ακόμα παικτών που θα ισχυροποιήσουν τον Παναθηναϊκό, παρά το υποχρεωτικά χαμηλό μπάτζετ.

Ο κ. Πιεμπονγκσάντ είχε το πρωί συνάντηση με τον Γιώργο Στάμου, υπεύθυνο λογιστηρίου της ΠΑΕ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις άμεσες υποχρεώσεις της ομάδας. Εμφανίζεται, πάντως, ικανοποιημένος από τα μέχρι τ πορίσματα του οικονομικού ελέγχου και θεωρεί πιθανό να ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία νωρίτερα του αναμενομένου. Την ίδια αισιοδοξία εκφράζει και το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου, που εκτιμά ότι η συμφωνία είναι πλέον πολύ κοντά.

• Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Κάρλοβατς ο Βέλιμιρ Ζάετς, έπειτα από ελαφρύ .

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση