Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ο Παναθηναϊκός ξανά στους «4»
Ο Παναθηναϊκός ξανά στους «4»

Ο Παναθηναϊκός ξανά στους «4»

Σαν να μην πέρασε μια… ημέρα, αν και μεσολάβησε ένας ολόκληρος χρόνος, ο νίκησε ξανά τον Ολυμπιακό (70-64) και τον απέκλεισε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, ενώ φαίνεται ότι οι «» είναι οι μετρ των «βουβών» , είτε αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ, είτε στο ΣΕΦ, όπως χθες το βράδυ. Ο ήταν σαφώς καλύτερος από τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο και ιδιαίτερα στο τελευταίο δεκάλεπτο, με σερί 15-0, δεν δέχτηκε πόντο και μετέτρεψε το 44-44 (από το τρίποντο του Αγραβάνη) σε 44-59.

Ο παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου. Με τον Σπανούλη να μην μπορεί να βρει καλό ρυθμό και τους νεοαποκτηθέντες παίκτες του να μην έχουν προσαρμοστεί στους ρόλους τους. Επίσης, οι «» ήταν ασύνδετοι και μόνο οι εμπειρότεροι Πρίντεζης και Λοτζέσκι είχαν και αντίδραση, χωρίς να μπορούν να ανατρέψουν το πιο ορθολογιστικό παιχνίδι του «τριφυλλιού».

Αναγνωριστικό ματς, συνεχείς από τους προπονητές και χαμηλό σκορ, λόγω της συνολικής αστοχίας και από τις δύο ομάδες, χαρακτήρισαν το πρώτο ημίχρονο (26-26), στο οποίο οι άμυνες είχαν την… τιμητική τους. Ιδιαίτερα, τα 5/30 τρίποντα του Ολυμπιακού «σημάδεψαν» την επίθεσή του, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν πρόβλημα στη φάσεων κοντά στο αντίπαλο καλάθι και ταυτόχρονα, οι Γιανγκ και Μιλουτίνοφ, δεν απείλησαν τον Παναθηναϊκό, σε αντίθεση με τον Πρίντεζη που ήταν και ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων. Στον αντίποδα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν άστοχοι στις βολές (30/46), αλλά έλεγξαν τα ριμπάουντ (41-34) και είχαν «κρυφό άσο» τον Φελντέιν στην επίθεσή τους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιανγκ 2, Παπαπέτρου 6, Σπανούλης 2, Στρόμπερι 4, Τσαϊρέλης, Μιλουτίνοφ 2, Πρίντεζης 19 (1), Αγραβάνης 6 (1), Μάντζαρης 2, Χάκετ 4, Λοτζέσκι 14 (2), Αθηναίου 3 (1).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : Πάβλοβιτς 8, Γιάνκοβιτς 12 (1), Φώτσης 2, Ραντούλιτσα 4, Φελντέιν 14 (2), Διαμαντίδης 16 (1), Γκιστ 4, Καλάθης 6, Κούζμιτς 3.

Μετά τον Κολοσσό Ρόδου, τα Τρίκαλα και το , ο Φάρος Κερατσινίου που αγωνίζεται στην Α2 απέκλεισε και τέταρτη ομάδα της πρώτης κατηγορίας, αυτή τη φορά την Κηφισιά με 61-59 στην παράταση (56-56 κ.α.) και προκρίθηκε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος. Παπαμακάριος (12π.) και Μπατής (12π.) ήταν οι πρώτοι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Μαυροειδής με 23 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση