Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΣΠΟΡ » Ο Παναγιώτης Πήτας του Γ.Σ. Βόλου στο σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ
Ο Παναγιώτης Πήτας του Γ.Σ. Βόλου στο σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ

Ο Παναγιώτης Πήτας του Γ.Σ. Βόλου στο σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ

Στο σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ ανήκει από χθες ο Δεκαθλητής του Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ Παναγιώτης Πήτας, μετά από εισήγηση του Εθνικού προπονητή Κουτσιώρα Γιάννη και την επικύρωσή της από το ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Ο αθλητής εντάχθηκε στην κατηγορία στήριξης του σχεδιασμού μετά την καταπληκτική επίδοση που έκανε την φετινή χρονιά με 7317 βαθμούς στο αγώνισμα του Δεκάθλου.

Σημειωτέον ότι είναι ο μοναδικός από τα σωματεία του Βόλου που εντάσσεται σε κατηγορία. Ο Παναγιώτης ήταν του μπάσκετ και άρχισε την ασχολία του με το στίβο στην ηλικία των 18 ετών και μπόρεσε μέσα στα λίγα χρόνια που ασχολείται να γίνει μέλος της Εθνικής Ομάδας Στίβου Ανδρών.

Τα ρεκόρ του αθλητή πάνω σε Δέκαθλο είναι αξιοζήλευτα και είναι:
100m-11΄΄15 400m-50΄΄30 1500m- 4΄55΄΄23 110mεμπ 15΄΄22 ΜΗΚΟΣ 6.93m ΥΨΟΣ 2.02m ΚΟΝΤΏ 4.20m ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ 14.21m ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ 43.20m ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ 52.74m

Οι παροχές για τους αθλητές της κατηγορίας ΣΤΗΡΙΞΗΣ όπου εντάχθηκε ο αθλητής είναι:
Διαμονή στα κέντρα υψηλού αθλητισμού (εκεί που υπάρχουν ξενώνες), με βάση τη σε δωμάτια και την μόνιμη κατοικία αθλητριών και αθλητών. Τις σχετικές αποφάσεις λαμβάνει το Δ.Σ μετά από πρόταση της ΕΠΕΟ.
– Υποτροφίες
Κάλυψη του συνόλου ή μέρους του κόστους για:
– Προπονητική προετοιμασία- Επιστημονική υποστήριξη: (βιοχημικές-εργομετρικές-ιατρικές εξετάσεις διατροφική και ψυχολογική υποστήριξη).
– Ιατρική – φυσιοθεραπευτική υποστήριξη στα τρία κέντρα υψηλού αθλητισμού (ΟΑΚΑ-ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ-ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΛΕΙΟ) ή όπου αλλού κριθεί απαραίτητο από τον Αρχίατρο της ομοσπονδίας και εγκριθεί από την ΕΠΑΣ.
– Συμμετοχή σε προπονητικές συγκεντρώσεις- Προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού
– Τέλος συμμετοχή στα συστήματα πριμοδότησης που έχει καθιερώσει ο ΣΕΓΑΣ (υψηλών διακρίσεων – pointsystem).

Ο αθλητής του Γιάννη Κουτσοφλίνη έχει αρχίσει την του ήδη για την καινούργια χρονιά με πολλές φιλοδοξίες για καινούργια ρεκόρ.

Η διοίκηση του ΓΣ Βόλου συγχαίρει τον αθλητή και του εύχεται καινούργιες επιτυχίες.

Συνεχίζονται οι εγγραφές των νέων αθλητών στο τμήμα στίβου του Γυμναστικού συλλόγου Βόλου καθημερινά από τις 4-6 στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (Ιωλκού-Αχιλλοπούλου), τηλέφωνο 2421040703.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση