Βρίσκεστε εδώ:  / ΣΠΟΡ / Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης συνεργάτης προπονητής στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου
Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης συνεργάτης προπονητής στην ομάδα μπάσκετ του  Ολυμπιακού Βόλου

Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης συνεργάτης προπονητής στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης θα είναι συνεργάτης προπονητής στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10/01/1980. Είναι Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ).

Η ενασχόλησή του με το μπάσκετ ξεκίνησε το 1993 από τις Ακαδημίες του Περιστερίου, για να συνεχιστεί σε αυτές του Ιωνικού Ν. Φιλαδελφείας και της Αργώ Κηπουπόλεως.

Ως αθλητής, την περίοδο 2012-2015 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με τα χρώματα του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού (ΓΣΑ) και του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου (ΓΣΒ), από το 2009-2012 αποτέλεσε μέλος της ομάδας μπάσκετ της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, ενώ, από το 2000-2008 συμμετείχε σε διάφορες ομάδες των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ.

Τέλος, από το 2014-2015 διατέλεσε προπονητής ακαδημιών του ΓΣΒ, ενώ, εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στην ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αστυνομική επιχείρηση για παράνομους κατασκηνωτές στην παραλία Παρίσαινα του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου… - https://t.co/Nxthjvmhl3 -

  • Λειτουργία της ΔΔΕ Μαγνησίας από 5/8/2020 - https://t.co/jf1mfljxMe -

  • Ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα του ΕΣΠΑ για παιδικούς σταθμούς - https://t.co/rUPGSBonnM -

"Αλιεύοντας" την είδηση